Oclean Flow Set - Elektrische Tandenborstel - 5 Verschillende Poetsstanden - Timer - Lange levensduur van batterij - 3 O

4570512
44.99
Je kunt 8 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 8 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
EMARQT
4,1 Sterren
Oclean Flow Set - Elektrische Tandenborstel - 5 Verschillende Poetsstanden - Timer - Lange levensduur van batterij - 3 O
44.99
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Maak kennis met Oclean: Mondverzorging die Grenzen Verlegt

In een wereld waar een goede eerste indruk belangrijk is, is een mooie glimlach waardevol. Maak kennis met de Oclean tandenborstel. Het verandert niet alleen hoe we denken over mondhygiëne, maar ook hoe we onze tanden poetsen. Dankzij de slimme technologie wordt poetsen makkelijker en beter, waardoor je dagelijkse mondverzorging verbetert.

Een Nieuw Tijdperk van Batterijduur: Tot 180 Dagen

Vergeet de voortdurende frustratie van het opladen. De Oclean onderscheidt zich met een ongeëvenaarde batterijduur van maximaal 180 dagen op slechts één enkele lading. Deze indrukwekkende capaciteit maakt de Oclean de ideale metgezel voor al uw avonturen, groot en klein, waardoor u volop kunt genieten van het leven zonder enige beperking.

Aangepaste Poetservaring met Vijf Innovatieve Mogelijkheden

De Oclean is zorgvuldig ontworpen om te voldoen aan ieders unieke poetsbehoeften, met vijf speciaal ontwikkelde poetsmogelijkheden:

  • Ochtendmodus: Begin uw dag met energie.
  • Nachtmodus: Bevordert rustgevende slaap met een diepgaande reiniging.
  • Standaardmodus: Betrouwbare reiniging voor elke dag.
  • Whiteningmodus: Onthult een stralendere glimlach.
  • Zachte modus: Biedt verzorging voor gevoelig tandvlees.

Technologie voor Diepgaande Reiniging

Uitgerust met een 76.000 RPM Maglev motor en de hoogwaardige Dupont Diamond & W-vormige borstelharen, levert de Oclean een ongeëvenaarde schoonmaakervaring. De innovatieve sonische technologie zorgt voor een effectieve verwijdering van tandplak en bacteriën, ondersteund door een slimme 2-minuten timer met 30-seconden herinneringen, om u te helpen de aanbevolen poetstijd te bereiken.

Geschikt voor Elk Avontuur

Met zijn IPX7-waterdichtheid en USB Type-C oplaadcapaciteit is de Oclean tandenborstel ontworpen om naadloos in elk aspect van uw leven te passen, thuis of onderweg. Deze tandenborstel is uw betrouwbare partner in mondhygiëne, waar u ook bent.

Intelligent Ontwerp voor Maximaal Resultaat

De borstelloze motor, die tot 38.000 VPM levert, wordt aangevuld met een intuïtieve modusindicator voor eenvoudige aanpassing van uw poetservaring. Dit zorgt voor een krachtige, maar zachte reiniging, afgestemd op uw persoonlijke voorkeuren.

Beugelvriendelijk en door Tandartsen Aanbevolen

De Oclean is speciaal ontworpen om effectief te zijn voor mensen met beugels, zonder het corrigerende effect te beïnvloeden. Tandartsen adviseren het gebruik van een elektrische tandenborstel zoals de Oclean voor zowel het gemak als de efficiëntie die het biedt aan beugeldragers.

Zorgeloos Opladen

Wanneer de batterijcapaciteit onder de 10% daalt, geeft het intelligente indicatielampje van de Oclean door middel van een rood knipperlicht aan dat het tijd is om op te laden, zodat u nooit onverwachts zonder power komt te zitten.

Ontdek de Mondverzorgingsrevolutie met Oclean

De Oclean tandenborstel is meer dan zomaar een gadget; het is een revolutie in mondverzorging die geavanceerde technologie, comfort en innovatie combineert om uw mondhygiëne naar een hoger niveau te tillen. Met zijn krachtige sonische reinigingstechnologie verwijdert de Oclean tandenborstel grondig tandplak en verkleuringen, terwijl het tegelijkertijd zacht is voor het tandvlees en gevoelige tanden. Met verschillende poetsmogelijkheden en intensiteitsniveaus kunt u de reiniging aanpassen aan uw behoeften, of u nu op zoek bent naar een grondige reiniging na een maaltijd of een zachte massage voor uw tandvlees. Bovendien maakt de slimme verbinding met de Oclean-app het eenvoudig om uw poetsgewoonten te volgen en verbeteren, waardoor u elke dag een stralende glimlach krijgt. Sluit u aan bij de revolutie in mondverzorging en ervaar het verschil met Oclean.

Productspecificaties

  • Merk: Oclean
  • EAN: 6970810552959
  • Kleur: Wit

Beoordelingen

Gesponsorde producten