Oclean Kids - Elektrische Tandenborstel - Calciumfluoride Borstelharen Tegen Gaatjes - Ultrastille Poetservaring - Roze

4570514
39.99
Je kunt 7 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 7 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
EMARQT
4,1 Sterren
Oclean Kids - Elektrische Tandenborstel - Calciumfluoride Borstelharen Tegen Gaatjes - Ultrastille Poetservaring - Roze
39.99
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

De Ultieme Kinder Tandenborstel: Zacht, Stil & Efficiënt

In de wereld van kindertandverzorging brengt onze nieuwste elektrische tandenborstel een revolutie teweeg met zijn kindvriendelijke ontwerp en geavanceerde technologie. Speciaal ontworpen voor kinderen van 6 tot 12 jaar, combineert het ultrastille werking, superieure reinigingskracht en een gebruiksvriendelijke ervaring om jonge gebruikers een gezonde glimlach te geven.

Ultrastille Technologie voor een Aangename Poetservaring

Met onze geavanceerde ruisonderdrukkingstechnologie biedt deze tandenborstel een ultrastille poetservaring van minder dan 37dB. Dit maakt het voor kinderen aangenamer om hun tanden te poetsen zonder het luide geluid dat sommige elektrische tandenborstels produceren. Het zorgt voor een rustige omgeving, waardoor kinderen meer geneigd zijn hun tandverzorgingsroutine bij te houden.

Ontworpen met het Oog op Kinderen

Rekening houdend met de specifieke behoeften van kinderen, is deze tandenborstel waterdicht, wat betekent dat hij volledig veilig is voor gebruik onder de douche of in bad. Dit vergroot de gebruiksvriendelijkheid en zorgt ervoor dat kinderen zonder zorgen kunnen poetsen.

Daarnaast is het ontwerp van de tandenborstel ergonomisch en aangepast aan kleine handen, waardoor kinderen gemakkelijk de controle over hun tandenpoetsen kunnen behouden. Het kleurrijke en speelse uiterlijk van de tandenborstel maakt het ook aantrekkelijk voor kinderen, waardoor ze meer gemotiveerd zijn om regelmatig te poetsen.

Superieure Batterijduur en Snel Opladen

De levensduur van de batterij is een belangrijke factor voor elke elektrische tandenborstel, en dit model stelt niet teleur. Met een batterijduur van 30 dagen na slechts 3 uur opladen, biedt het gemak en zorgt het ervoor dat de tandenborstel altijd klaar is voor gebruik. Dit elimineert de zorg voor dagelijks opladen en maakt het ideaal voor gezinnen onderweg.

Bovendien maakt de snellaadfunctie het mogelijk om de tandenborstel snel op te laden, zelfs als deze bijna leeg is. Dit is handig voor drukke ochtenden waarin kinderen snel moeten kunnen poetsen voordat ze naar school gaan.

Slimme Timer en Poetsbegeleiding

De tandenborstel is uitgerust met een 2-minuten slimme timer en een 30-seconden herinnering. Deze functies helpen kinderen om betere poetsgewoonten te ontwikkelen door hen te begeleiden bij het grondig poetsen van alle delen van hun mond. Dit bevordert een betere mondhygiëne en leert kinderen het belang van een regelmatige en grondige reiniging.

Met de timer kunnen kinderen ook leren hoe lang ze moeten poetsen, wat hen helpt een consistente routine te ontwikkelen voor hun mondverzorging. De poetsbegeleiding zorgt ervoor dat kinderen geen enkel gebied van hun mond overslaan, waardoor ze een grondige reiniging krijgen telkens wanneer ze poetsen.

Conclusie: Een Must-Have voor Jonge Glimlachen

Met zijn kindvriendelijke ontwerp, geavanceerde functies en gebruiksgemak, is deze elektrische tandenborstel de perfecte keuze voor ouders die de mondgezondheid van hun kinderen serieus nemen. Het biedt een leuke, effectieve en stille manier voor kinderen om hun tanden te poetsen, waardoor ze een levenslange gewoonte van goede mondverzorging ontwikkelen.

Door de ultrastille technologie en de slimme timer is tandenpoetsen niet langer een vervelende taak, maar eerder een leuke en educatieve ervaring voor kinderen. Met deze tandenborstel kunnen ouders gerust zijn dat hun kinderen de beste zorg krijgen voor hun tanden, wat resulteert in stralende glimlachen en een gezonde mondhygiëne voor de toekomst.

Productspecificaties

  • Merk: Oclean
  • EAN: 6970810552409
  • Kleur: Roze

Beoordelingen

Gesponsorde producten