Oclean W10 - Water Flosser - 5 Verschillende Flos Mogelijkheden - Lange Batterij Duur - 200 ML - Roze - C02000016

4570506
59.99
Je kunt 11 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 11 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
EMARQT
4,1 Sterren
Oclean W10 - Water Flosser - 5 Verschillende Flos Mogelijkheden - Lange Batterij Duur - 200 ML - Roze - C02000016
59.99
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Een Revolutionaire Sprong Vooruit met de Oclean W10 Waterflosser

De Oclean W10 Waterflosser zorgt voor een hele nieuwe kijk op hoe we onze tanden schoonmaken. Dit apparaat, dat speciaal is ontworpen voor de moderne gebruiker, combineert gebruiksgemak met nieuwe technologieën om een diepgaande en grondige reiniging mogelijk te maken. Met zijn krachtige prestaties en gemakkelijke bediening is de Oclean W10 een essentieel hulpmiddel voor iedereen die zijn mondverzorgingsroutine naar een hoger niveau wil tillen en streeft naar een altijd stralende glimlach.

Pulse-Technologie: Een Nieuwe Norm in Dieptereiniging

De slimme pulse-technologie van de Oclean W10 zorgt voor wel 1400 pulsen elke minuut, waarmee het diep tussen de tanden en langs de rand van het tandvlees reinigt. Deze technologie zorgt voor een krachtige waterstraal van 0,6 mm die hardnekkige voedselresten, tandplak en bacteriën effectief verwijdert, terwijl het toch mild blijft voor uw mond. Het is een geavanceerde benadering die de beperkingen van traditioneel flossen overwint en zorgt voor een ongekende reiniging die essentieel is voor het behoud van een gezonde mondhygiëne.

Vijf Flosmogelijkheden voor Elke Behoefte

De Oclean W10 is uniek in zijn soort door de veelzijdigheid aan flosmogelijkheden die het biedt. U kunt uw mondverzorgingsroutine personaliseren met vijf verschillende flosmogelijkheden, afhankelijk van uw specifieke behoeften:

  • Intensieve Modus: Voor diepe, grondige reiniging en het verwijderen van hardnekkige tandplak.
  • Standaardmodus: Perfect voor dagelijkse reiniging, houdt uw mond fris en schoon.
  • Zachte Stand: Speciaal ontwikkeld voor gevoelig tandvlees, biedt een milde reiniging.
  • Pulserende Modus: Stimuleert het tandvlees met een ritmische massage, bevorderend voor de doorbloeding.
  • Modus Op Verzoek: Staat u toe de floservaring volledig naar wens te personaliseren.

Deze variëteit aan instellingen zorgt ervoor dat de Oclean W10 zich aanpast aan uw dagelijkse behoeften, of u nu een intensieve reiniging nodig hebt of juist een zachtere aanpak prefereert.

Ontworpen met U in Gedachten

De Oclean W10 is niet alleen krachtig, maar ook ontworpen voor maximaal gebruiksgemak. Het draagbare handvat en het 360° draaibare mondstuk zorgen ervoor dat u moeiteloos elke hoek van uw mond kunt bereiken voor een grondige reiniging. De waterflosser is IPX7-waterdicht, wat betekent dat u het veilig onder de douche kunt gebruiken, en het integreert naadloos in uw dagelijkse routine.

Langdurige Batterij en Hygiënisch Ontwerp

Met een batterijduur die tot 30 dagen meegaat op een enkele lading, is de Oclean W10 uw betrouwbare partner in mondverzorging. Het apparaat is uitgerust met een 200 ml afneembaar reservoir dat niet alleen eenvoudig te vullen en schoon te maken is, maar ook helpt om het waterniveau gemakkelijk te monitoren. Het praktische en hygiënische ontwerp maakt de Oclean W10 een onmisbaar hulpmiddel voor iedereen die waarde hecht aan een schone en gezonde mond.

Naar een Stralender Toekomst

De Oclean W10 Waterflosser vertegenwoordigt de volgende generatie in mondverzorging, een hulpmiddel dat technologie, gebruiksgemak en persoonlijke aanpassing samenbrengt. Met zijn geavanceerde functies en aangepaste flosmogelijkheden biedt de Oclean W10 een ongeëvenaarde ervaring die past bij uw unieke verzorgingsbehoeften.

Productspecificaties

  • Merk: Oclean
  • EAN: 6970810552980
  • Kleur: Roze

Beoordelingen

Gesponsorde producten