Oliva's - Keukengerei set - Kookgerei / Keukenset met o.a. spatels en opscheplepels - 5 delig - Blauw & Hout

4362810
35.99
Je kunt 7 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 7 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Oliva-s
5 Sterren
Oliva's - Keukengerei set - Kookgerei / Keukenset met o.a. spatels en opscheplepels - 5 delig - Blauw & Hout
35.99
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Betover je keuken met de Oliva's 5-Delige mangohouten kookgerei set. De keuken is het kloppende hart van je huis, en met de keukenset van Oliva's wordt koken en serveren een ware kunstvorm. Deze set combineert functionaliteit met elegantie, en brengt de warmte en schoonheid van mangohout rechtstreeks naar je culinaire avonturen.


Vijfdelige set Deze prachtige kookgerei set bestaat uit vijf essentiële stukken die elke chef-kok zal waarderen. De serveervork, opscheplepel, spatel, gleufspatel en menglepel zijn stuk voor stuk met precisie vervaardigd om je te helpen bij het bereiden, koken en serveren van heerlijke maaltijden.


Ontwerp: Mangohout Wat deze set echt onderscheidt, is het gebruik van mangohout. Mangohout is niet alleen duurzaam, maar ook prachtig om naar te kijken. Elk stuk in deze set is met zorg gesneden uit dit warme, natuurlijke materiaal, waardoor elk stuk een uniek en karaktervol patroon heeft. Het voegt een vleugje rustieke elegantie toe aan je keuken. De kookgerei set is niet alleen functioneel, maar ook esthetisch. Het is een pronkstuk in je keuken, klaar om bewondering te oogsten wanneer je gasten ontvangt.


Handvatten De ergonomisch ontworpen handvatten bieden comfort en controle, zodat je moeiteloos kunt koken en serveren. Of je nu een stevige saus roert of een delicate salade opschept, deze kookgerei set maakt het gemakkelijk. De donkerblauwe handvatten voegen een vleugje verfijning en stijl toe aan het mangohout, waardoor de set een eigentijdse uitstraling krijgt.


Kwaliteit Elk stuk in deze set is niet alleen met precisie vervaardigd, maar ook duurzaam en gemakkelijk te onderhouden. Mangohout is van nature bestand tegen vocht en vlekken, waardoor het perfect is voor keukenaccessoires. Breng de schoonheid van de natuur naar je keuken met de Oliva's 5-Delige Mangohouten Kookgerei Set. Laat elk gerecht dat je bereidt een vleugje elegantie en warmte uitstralen, en geniet van het gemak van hoogwaardig kookgerei. Ontdek de perfecte combinatie van functionaliteit en stijl in deze unieke set van Oliva's.

Productspecificaties

  • Merk: Oliva's
  • Garantietermijn: 12 maanden
  • EAN: 8720726275477
  • Kleur: Bruin
  • Materiaal: Hout
  • Afmeting (cm): 35 (L)

Beoordelingen

Gesponsorde producten