Oliva's - Kofferlabel set van 3 stuks - Bagagelabels voor koffer - Leer - Kat / Poes

4405563
18.99
Je kunt 3 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 3 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Oliva-s
5 Sterren
Oliva's - Kofferlabel set van 3 stuks - Bagagelabels voor koffer - Leer - Kat / Poes
18.99
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Deze orginele set van 3 bagagelabels van PU leer in de vorm van een kattenhoofd is de perfecte metgezel voor jouw reisavonturen. Met deze bagagelabels van het merk Oliva's kun je jouw bagage gemakkelijk identificeren en personaliseren, terwijl je tegelijkertijd een speels accent toevoegt.
Elk bagagelabel is zorgvuldig ontworpen in de vorm van een schattig kattenhoofd en wordt geleverd in drie verschillende kleuren: groen, bruin en zwart. Deze kleuren passen moeiteloos bij elke stijl en voegen een vleugje eigenzinnigheid toe aan je reisuitrusting. Of je nu een fervent reiziger bent of gewoon een weekendje weg gaat, deze bagagelabels zorgen ervoor dat je bagage opvalt en gemakkelijk herkenbaar is.


Kwaliteit
De bagagelabels zijn vervaardigd van hoogwaardig PU leer, wat niet alleen duurzaam is, maar ook een luxe uitstraling heeft. Het zachte materiaal zorgt ervoor dat de labels comfortabel aanvoelen en geen krassen op je bagage achterlaten. Daarnaast zijn ze voorzien van een stevige en veilige gesp waarmee je ze eenvoudig aan je koffer, rugzak of tas kunt bevestigen.


Functioneel
Naast hun stijlvolle ontwerp zijn deze bagagelabels ook functioneel. Elk label heeft een duidelijke vensteropening waarin je jouw contactgegevens kunt plaatsen, zoals je naam, adres en telefoonnummer. Dit zorgt ervoor dat je bagage snel en efficiënt kan worden geretourneerd als deze per ongeluk verloren raakt. De labels kun je voor verschillende soorten bagage gebruiken, denk aan koffers, tassen, huisdierendragers, camera tassen etc.
Kortom, met de set van 3 bagagelabels van PU leer in de vorm van een kattenhoofd van Oliva's ben je niet alleen goed georganiseerd en gemakkelijk te herkennen op de bagageband, maar voeg je ook een speelse en trendy touch toe aan je reisaccessoires. Waar wacht je nog op? Ga op avontuur met deze schattige kattenbagagelabels en reis in stijl!

Productspecificaties

  • Merk: Oliva's
  • EAN: 8720726275248
  • Aantal stuks in verpakking: 3
  • Kleur: Groen
  • Materiaal: Kunstleder
  • Afmeting (cm): 8,5x8,5 (BxH)

Beoordelingen

Gesponsorde producten