Oliva's - Spiegel - Make-up spiegel - Spiegel Staand - Tafelspiegel - Zwart frame

4362802
24.99
Je kunt 4 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 4 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Oliva-s
5 Sterren
Oliva's - Spiegel - Make-up spiegel - Spiegel Staand - Tafelspiegel - Zwart frame
24.99
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Ontdek de perfecte combinatie van functionaliteit en esthetiek met de make-up spiegel van Oliva's. Met zijn eigentijdse zwart minimalistisch frame en sierlijke houten rand rondom de spiegel, biedt deze spiegel niet alleen een heldere reflectie, maar ook een stijlvolle toevoeging aan je interieur.


Stijlvol en funtioneel ontwerp Het unieke ontwerp van deze make-up spiegel weerspiegelt de essentie van modern minimalisme en natuurlijke schoonheid. Het slanke zwarte frame voegt een vleugje eigentijdse elegantie toe, terwijl de houten rand rondom de spiegel een warm en organisch contrast creëert. De spiegel biedt een helder en gedetailleerd zicht, waardoor je elk aspect van je make-up en huidverzorging nauwkeurig kunt bekijken. Dankzij de optimale grootte en kwaliteit kun je jezelf moeiteloos voorbereiden op elke gelegenheid.


Veelzijdig ontwerp Deze make-up spiegel is ontworpen om aan al je behoeften te voldoen. Of je nu je make-up wilt aanbrengen met precisie, jezelf wilt scheren met nauwkeurigheid of gewoon wilt genieten van een prachtig stukje decor, deze spiegel biedt veelzijdigheid in gebruik.


Compact en draagbaarMet een afmeting van 21,3 cm bij 12,2 cm en een dikte van 6,3 cm, is deze make-up spiegel compact en draagbaar. Hierdoor kun je hem gemakkelijk verplaatsen en gebruiken waar je maar wilt - van je kaptafel tot je badkamer en zelfs onderweg.

Productspecificaties

  • Merk: Oliva's
  • EAN: 8720726275286
  • Gewicht exclusief verpakking (gr): 300.0
  • Werkt op batterijen: Nee

Beoordelingen

Gesponsorde producten