Onderzetter Rainbow - Bruin - Siliconen - L15 x B15 cm

4586275
N/A
Niet op voorraad
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Ontmoet onze Onderzetter Rainbow in een vrolijke bruine tint, ontworpen om niet alleen je tafel te beschermen, maar ook om een vleugje kleur toe te voegen aan je interieur. Gemaakt van hoogwaardig siliconenmateriaal, biedt deze onderzetter duurzame bescherming tegen hitte en krassen voor al je servies, van hete pannen tot koele drankjes.

Met een handig formaat van 15 bij 15 centimeter past deze onderzetter perfect bij elke standaard maat beker, glas, pan of schotel. Het siliconen materiaal zorgt voor een goede grip op elk oppervlak, waardoor verschuiven wordt geminimaliseerd.

Wat deze onderzetters echt uniek maakt, is hun veelzijdigheid. Combineer verschillende kleuren uit onze Rainbow-collectie om opvallende patronen te creëren of om grote oppervlaktes te bedekken met een speelse esthetiek. Mix en match bruine met andere kleuren zoals blauw, groen, geel en meer, om een levendige en persoonlijke touch toe te voegen aan je eettafel of keukenbar.

Of je nu een kleurrijke tafelsetting wilt creëren voor een feestelijke gelegenheid of gewoon wat extra flair wilt toevoegen aan je dagelijkse routine, onze Onderzetter Rainbow in bruine is de perfecte keuze. Duurzaam, praktisch en stijlvol - deze onderzetters zullen zeker een glimlach op je gezicht toveren terwijl je geniet van je favoriete maaltijden en drankjes

MATERIAAL
Siliconen

KLEUR
Bruin

AFMETING
L35 x B20cm x H 1cm

DETAILS
Antislip pootjes,

Productspecificaties

  • Merk: CASA DI ELTURO
  • EAN: 8721082489614
  • Kleur: Bruin
  • Materiaal: Siliconen
  • Afmeting (cm): 15x15x30 (LxBxH)

Beoordelingen

Gesponsorde producten