Opbergdoos voor brillen en horloges met zachte voering en sluiting met sleutel

3901579
21.95
Je kunt 4 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 4 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Nog 3 op voorraad
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Voordeelstore
4,6 Sterren
Opbergdoos voor brillen en horloges met zachte voering en sluiting met sleutel
21.95
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Sluiting met sleutel
Een metalen grendel voorkomt dat de organizer per ongeluk opengaat, en de inhoud valt er niet uit tijdens het dragen. Je sieraden zijn er veilig in. Daarnaast wordt de set geleverd met een sleutel waarmee de organizer volledig kan worden afgesloten en beschermt tegen andere personen.

Elegant
Koffer gemaakt met aandacht voor detail, ziet er prachtig uit en geeft de inhoud op een geweldige manier weer. Het product is gemaakt van zwart eco-leer met witte stiksels en een helder, perfect contrasterend interieur. Het deksel van de koffer is transparant, waardoor de doos voor horloges en brillen niet alleen kan worden gebruikt voor het opbergen en ordenen, maar ook om de inhoud op een elegante manier weer te geven.

Voering
De binnenkant van de organizer is gevoerd met een zacht materiaal, dankzij de kussens zijn de opgeborgen accessoires beschermd tegen krassen, elk is uitneembaar, waardoor we er ook andere sieraden kunnen opbergen, b.v. armbanden, hangers, ringen of oorbellen. De compartimenten zijn gescheiden door hogere wanden, waardoor de opgeborgen accessoires worden beschermd tegen ongewenst contact dat tot schade zou kunnen leiden.

Universeel
Het is niet alleen geschikt voor het opbergen van horloges en brillen, maar ook voor armbanden en andere sieraden, dus het is perfect als cadeau voor zowel dames als heren. Hij is praktisch en past perfect in elk interieur en zal zeker voor iedereen een hit zijn.

Specificaties:
  • zwarte kleur
  • materiaal: eco-leer + velours
  • aantal vakken: 6 voor horloges + 3 voor brillen
  • ingeklapte afmetingen (lengte/breedte/hoogte): 33,5 / 20,5 / 8cm
  • maximale hoogte uitgeklapt: 25cm
  • afmetingen van een klein vakje (lengte/breedte): 9 / 4,5 cm
  • afmetingen van het grote vak (lengte/breedte): 5/17cm
  • gewicht: 1,05 kg
  • gewicht met verpakking: 1,2 kg

Het elegante doosje heeft 3 vakjes voor brillen en 6 vakjes voor horloges, waar je ook andere sieraden in kwijt kunt. Het hoesje heeft een elegante zwarte kleur en witte naden, wat elegantie en stijl toevoegt aan het geheel. Het deksel van de koffer is transparant, waardoor de doos voor horloges en brillen niet alleen kan worden gebruikt voor het opbergen en ordenen, maar ook om de inhoud op een elegante manier weer te geven.

De box zal een succesvol en nuttig geschenk zijn dat iedereen zal waarderen. Het past in elk interieur, het zal perfect zijn voor zowel een vrouw als een man, dus het zal zeker een geweldig cadeau zijn.

Een elegante doos voor brillen, horloges en meer!
De organizer kan ook met succes armbanden en andere sieraden opbergen. De compartimenten hebben speciale inzetstukken die in een geselecteerde hoek kunnen worden geplaatst of volledig kunnen worden verwijderd. Dankzij dergelijke mogelijkheden is de koffer perfect voor het opbergen van veel verschillende soorten sieraden.

De organizer voor horloges en brillen heeft een binnenzijde bekleed met een bijzonder, extreem zacht materiaal. Het materiaal beschermt de inhoud van de koffer tegen krassen. De compartimenten zijn gescheiden door hogere wanden, waardoor de opgeborgen accessoires worden beschermd tegen ongewenst contact dat tot schade zou kunnen leiden. De doos heeft ook een speciaal lint dat het deksel open houdt. Het deksel beschermt zowel de binnenkant als de inhoud van de doos. Tegen het per ongeluk morsen van de inhoud van de organizer wordt het ook beschermd door een uitzonderlijk esthetische en veilige sluiting met een grendel, die bovendien een slot heeft, een sleutel is aan de set bevestigd - hiermee kunt u de sieraden volledig sluiten en beveiligen.

Productspecificaties

  • Merk: Iso Trade
  • EAN: 5902802910837
  • Kleur: Zwart
  • Materiaal: Hout

Beoordelingen

Gesponsorde producten