trends van Blokker

opruimen & opbergen begint bij Blokker.

Lekker opgeruimd

Kerstspullen opbergen. Speelgoed opbergen. Schoenen, sieraden, handdoeken, gereedschap en make-up opbergen. Je bergt wat op in je leven, gewoon omdat een opgeruimd huis fijn en overzichtelijk is.

 

Als het om opbergen gaat heeft Blokker daarom opbergsystemen in alle soorten en maten: van functioneel tot decoratief. Handig, omdat je hiermee alles een eigen plek in elke ruimte kunt geven.

Welke opberger past bij jou?

Van ongeorganiseerd naar georganiseerd

Bekijk de hele video op YouTube »

bekijk nog meer pagina's voor een frisse start

Opruimen en opbergen begint bij Blokker

Het ene opbergsysteem is het andere niet. Want voor speelgoed opbergen in de woonkamer heb je iets anders nodig dan voor handdoeken opbergen in de badkamer. En dan zijn alleen al schoenopbergsystemen, bijvoorbeeld, er ook weer in alle soorten en maten.

Met het juiste opbergsysteem van Blokker kun je je spullen gemakkelijk organiseren en je huis opgeruimd houden. Je hebt keuze uit een grote selectie. Of je nu op zoek bent naar een opberger voor je kruiden in de keuken of je make-up in de badkamer. Of naar opbergmanden en opbergboxen voor speelgoed en kleding. Overigens zijn de opbergmanden en -boxen er niet alleen in duurzame materialen, maar ook in verschillende kleuren en stijlen. Zo zijn er dus altijd wel manden en boxen die passen bij de kleur en stijl van jouw huis.