Oral-B Sensitive Clean - Met CleanMaximiser-technologie - Opzetborstels - 6 Stuks

3975592
N/A
Niet op voorraad
Voeg toe aan je verlanglijstje
Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

Wilt u uw mondhygiëne verbeteren en genieten van een frisse en gezonde glimlach? Dan zijn onze hoogwaardige producten precies wat u nodig heeft! Het Reserve onderdeel voor de Oral-B EB60 SENSITIVE elektrische tandenborstel is een geweldige toevoeging aan uw dagelijkse mondverzorgingsroutine. Dit pakket bevat 6 witte reserveonderdelen die geschikt zijn voor volwassenen van alle leeftijden.

Onze reserveonderdelen zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en zijn ontworpen om perfect te passen op uw Oral-B EB60 SENSITIVE elektrische tandenborstel. Ze zijn zacht en zorgen voor een zachte reiniging van uw tanden en tandvlees, waardoor ze perfect zijn voor mensen met gevoelige tanden. Bovendien zijn onze reserveonderdelen duurzaam en gaan ze lang mee, zodat u kunt genieten van een uitstekende mondverzorging zonder voortdurend onderdelen te hoeven vervangen.

Onze reserveonderdelen zijn gemakkelijk te gebruiken en te vervangen. Ze zijn wit van kleur en passen perfect bij uw tandenborstel. Of u nu een fervent tandenpoetser bent of gewoon op zoek bent naar een manier om uw mondhygiëne te verbeteren, ons Reserve onderdeel voor de Oral-B EB60 SENSITIVE elektrische tandenborstel is een uitstekende keuze. Dus bestel nu en ervaar het verschil van onze hoogwaardige mondverzorgingsproducten!

Specificaties

  • Merk: Oral-B
  • EAN: 4210201325192
  • Aantal opzetborstels: 6
  • Vorm opzetborstel: Rond
  • Geschikt voor type gebit: Alle tandsoorten
  • Kleur: Wit

Beoordelingen

Gesponsorde producten