Oranje Furniture Care Mat Polish - 250ml

2578854
N/A
Niet op voorraad
Voeg toe aan je verlanglijstje
Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

Mat Polish Oranje Royal Furniture Care 250ml

Mat Polish van Oranje Furniture Care is speciaal ontworpen voor alle mat gelakte of naturel geoliede houtsoorten. De Mat Polish frist het meubel op, en laat geen glanslaag achter. Ook wanneer er glimplekken op het meubel zitten, verwijderd de mat polish deze moeiteloos.

Gebruiksaanwijzing:

Zorg dat het oppervlak goed schoon is. Doe dit met bijvoorbeeld Woodclean. (Koop hieronder het bundel en bespaar 20%). Of kies voor de complete Mat Polish Wood Care Kit.

Breng vervolgens mat polish dun en egaal aan met een doek en laat drogen. 
Droogtijd: 
\\n -Handdroog na 30 minuten
\\n -Volledig droog na 2 uur
 
Behandel hardnekkige glimplekken nogmaals (plaatselijk)
Vervolgens mat polish dun en egaal aanbrengen met een doek en laten drogen. Droogtijd: handdroog na 30 minuten, volledig droog na 2 uur. Hardnekkige glimplekken nogmaals plaatselijk behandelen.

Let op!: Glimplekken in 2-komponenten laklagen voorzichtig behandelen met een pannenspons of een fijn scotchbrite en doe dit altijd in de lengterichting van het hout.

Behandeling ± 4 tot 6 keer per jaar herhalen

Let op: Oranje Royal Furniture Care heeft sinds eind 2016 wijzigingen aangebracht in haar productaanbod. De productlijn is aangepast mede als de verpakkingen. Wij hebben zoveel mogelijk zowel de nieuwe als oude afbeeldingen toegevoegd zodat u bij uw herhalingsaankoop zeker weet dat u het juiste product koopt. Aan de toepassingen van de producten is niks veranderd. Wel zijn er nieuwe producten bijgekomen en oude producten verwijderd of vervangen. Wanneer u uw gewenste product niet vindt op de website, neem dan contact met ons op. 

 

Wohi.nl heeft een compleet assortiment aan onderhouds producten                                                              

 

 

Specificaties

  • EAN: 8716834000810

Beoordelingen

Gesponsorde producten