Oranje Furniture Care Natural Leather Wax & Oil Set 2x150ml

2578859
N/A
Niet op voorraad
Voeg toe aan je verlanglijstje
Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

Natural Leather Wax & Oil set van Oranje Furniture Care bevat 150ml Natural Leather Wax en 150ml Naturel leather cleaner (Wax it en Clean it). Je krijgt er ook een spons en een doek bij om de producten te kunnen aanbrengen. Met deze set heb je dus direct alles in huis om je leder te reinigen, beschermen, voeden en opfrissen!

Natural Leather Wax is speciaal ontworpen voor natuurlijke leersoorten die afgewerkt zijn met een olielaag of waslaag. Oranje Natural Leather wax voedt het leder, biedt enige bescherming en herstel de olie\\n -en/of waslaag. Bovendien krijgt het leder weer een verzorgd en fris uiterlijk. De Natural leather wax kan ook gebruikt worden op pilotenleder, echter is de wax naar onze mening hier iets te vettig voor. Wij adviseren in dat geval de Nubuck Kit van Oranje.

Oranje Natural Leather Cleaner is speciaal ontworpen voor leder met een open structuur, eventueel voorzien van een olie\\n -en/of waslaag. Natural Leather Cleaner Oranje is tevens geschikt voor geschuurd leder zoals nubuck, suede  en pilotenleder.
 
Gebruiksaanwijzing: 
Probeer het altijd eerst uit op een onopvallende plek. Reinig het leder eerst met de leather cleaner alvorens de leather wax te gebruiken.

Breng Natural Leather Cleaner aan op de spons. Knijp eerst een paar keer in de spons totdat er schuim ontstaat. Vervolgens reinig je het leder met licht draaiende bewegingen. Na de behandeling het leder droogwrijven.
Daarna breng je de Natural Leather Wax aan op de doek en wrijf je het oppervlak met licht draaiende bewegingen egaal in. Laat dit enkele minuten drogen. Wrijf daarna het oppervlak rustig na met een schoon deel van de doek.

Bij onvoldoende resultaat de behandeling herhalen. Voorkom overdosering om kringvorming te voorkomen.

Let op! Leder met een velours\\n -of geschuurd effect na behandeling direct naborstelen (opruwen) en na droging inspuiten met een geschikt beschermingsmiddel. 

Advies: verzorg het leder elke 3 tot 4 maanden

Let op: Oranje Royal Furniture Care heeft sinds eind 2016 wijzigingen aangebracht in haar productaanbod. De productlijn is aangepast mede als de verpakkingen. Wij hebben zoveel mogelijk zowel de nieuwe als oude afbeeldingen toegevoegd zodat u bij uw herhalingsaankoop zeker weet dat u het juiste product koopt. Aan de toepassingen van de producten is niks veranderd. Wel zijn er nieuwe producten bijgekomen en oude producten verwijderd of vervangen. Wanneer u uw gewenste product niet vindt op de website, neem dan contact met ons op. 


Specificaties

  • EAN: 8716834005761

Beoordelingen

Gesponsorde producten