Ovale eettafel Odin eikenhout 200x110 cm

4559854
N/A
Niet op voorraad
Voeg toe aan je verlanglijstje
Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

Ovale eettafel Odin is een eikenhouten eettafel die tijdloos maar tegelijkertijd ook super stijlvol is. De eikenhouten eettafel is verkrijgbaar in verschillende afmetingen.

Ontdek de perfecte balans tussen stijl en functionaliteit met onze nieuwe ovale eikenhouten eettafel Odin. Het massieve blad van 4 cm dik is vervaardigd uit eikenhout, afgewerkt met een laklaag zodat het blad bestand is tegen vocht en kringen. Het natuurlijke houtnerfpatroon geeft de tafel een tijdloze uitstraling en maakt elk exemplaar uniek. Het tafelblad is gecombineerd met een zwart metalen matrix onderstel. De ovale vorm van de eettafel zorgt voor een warme en uitnodigende sfeer. Heerlijk dineren of borrelen met vrienden of familie wordt op deze manier extra gezellig. Of je nu een modern, industrieel of Scandinavisch interieur hebt, onze eiken ovale eettafel Odin past moeiteloos bij verschillende interieurstijlen. Door de tijdloze eikenhouten kleur is deze tafel goed te combineren met alle kleuren eetkamerstoelen.

Deze tafel is verkrijgbaar in verschillende afmetingen waardoor er voor elk interieur een passend formaat is. Het kleinste formaat is geschikt voor 4 personen en het grootste formaat is geschikt voor 8-10 personen, afhankelijk van de breedte van de eetkamerstoelen.



Let op! Eikenhout is een natuurproduct en handgemaakt. Elk artikel is uniek! Er kunnen daarom onregelmatigheden in vorm en kleur voorkomen. Ook kan de kleur hierdoor afwijken van de kleur op de foto.


Onderhoud


Voor optimale bescherming bieden wij onze Hout Care kit aan. Deze care kit is gespecialiseerd in het beschermen, verzorgen en reinigen van hout voor langdurig plezier van je houten meubel. 

Specificaties

  • Merk: Dimehouse
  • Garantietermijn: 12 maanden
  • EAN: 8720239849172
  • Stijl interieur: Industrieel
  • Vorm: Ovaal
  • Materiaal: Eikenhout
  • Afmeting (cm): 200x110x76 (LxBxH)
  • Geschikt voor aantal personen: 4

Beoordelingen

Gesponsorde producten