Oven beveiliging / ovendeurstopper Transparant

Oven beveiliging / ovendeurstopper Transparant
Oven beveiliging / ovendeurstopper Transparant
Bekijk video(s)
2559913
16.95
Nog 1 op voorraad
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
  • De levertijd is 2 werkdagen.
  • Gratis thuisbezorgd.

Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

Ovendeurbeveiliging van REER zorgt ervoor dat de deur niet geopend kan worden door kleine kinderen. Ook geschikt voor de meeste wasmachine en vaatwassers.
Beveiliging voor ovendeuren Deze beveliging voor ovendeuren van Reer zorgt ervoor dat kinderhandjes de oven deur niet kunnen openen.
Ze zijn makkelijk te installeren en ook geschikt voor gebruik op de meeste wasmachines en afwasmachines, dit door de meegeleverde hoogte adapter.

De ovenbeveiliger is éénvoudig te bevestigen doormiddel van de bijgeleverde tape welke, tot 300 graden celcius, hitte bestendig is. Eigenschappen van de over deurstopper: - Geschikt voor bijna alle ovens, vaatwasmachines en wasmachines door de bijgeleverde hoogte adapters.
- Makkelijk te instaleren door bijgeleverde dubbelzijdige tape
- Hittebestendig tot 300 graden celsius
- Vervaardigd uit hoogwaardig hittebestendig kunststof
- Ftalaat vrij
- Kleur : transparant
- Inhoud 1 stuks inclusief hoogte adapters.

LET OP!!! voor gebruik het oppervlak waarop hij bevestigd gaat worden reinigen met ammonia of ontsmettingsalcohol. Gebruik hier geen allesreiniger of ontvetter, dat laat namelijk een laagje achter op het oppervlak en hierdoor zal de tape minder goed hechten. Op het plakken van de plakstrips geven wij geen garantie, dit omdat het niet goed blijven plakken nagenoeg altijd komt door de manier van reinigen van het oppervlak.

Specificaties

  • Merk: Reer
  • Merk: Reer
  • EAN: 4013283780596

Reviews

Gesponsorde producten