Oxi Action vlekkenverwijderaar voor wit stofpoeder 470g

3715457
15.97
Je kunt 3 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 3 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Niet op voorraad
Voeg toe aan je verlanglijstje
Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

Actieve zuurstofmoleculen. Een formule die speciaal is ontwikkeld om witte stoffen nog witter te maken! Veilig te gebruiken op stoffen**. Chloorvrije formule **Dagelijkse stoffen zoals katoen en polyester.

Productkenmerken:

- 10 tinten witter na 1 wasbeurt* - stof veilig vlekkenverwijderaar** *effecten die worden verkregen door dit product als wasadditief te gebruiken in vergelijking met niet-wasbare/grijze katoenen weefsels ** alledaagse stoffen zoals katoen of polyester.

Ingrediënten: >30%: Bleekmiddelen op basis van zuurstof;<5%: Niet-ionische oppervlakte-actieve stoffen, anionische oppervlakte-actieve stoffen, zeoliet, enzymen, optische witmakers

Bereiding en toepassing:

Handmatig: Meng ¼ maat poeder met ¾ maat water. Breng het mengsel aan op de vlek. Wrijf indien nodig over de vlek. Was en droog het schepje voordat u het in de container doet. Was de stof zoals gewoonlijk. Weken: Voeg een schepje water toe aan 4 L water. Witte stoffen - max. 6 uur. Na het weken, wassen zoals gewoonlijk of grondig spoelen. Voor het beste resultaat moet u de vlek wrijven voordat u hem afspoelt. Wassen: Voeg een wasmachine met wasmiddel toe aan het hoofdcompartiment van de wasmachinelade. Voeg een schepje toe aan elke wasbeurt. Harde en gedroogde vlekken - 1 maat. Gewone vlekken - ½ maat. 1 maat = 60 ml. Aanbevelingen: - Volg altijd de wasaanbevelingen van de kledingfabrikanten op. - Controleer de duurzaamheid van de kleurstof door het product op een onzichtbaar deel van de stof aan te brengen en vervolgens af te spoelen en te laten drogen. - Sluit de verpakking na elk gebruik en bewaar deze op een droge en koele plaats. - Misschien moet u het proces herhalen voor de beste resultaten. - Niet gebruiken op geëmailleerde of gecoate oppervlakken zoals hout, metalen enz. - Niet gebruiken op zijden, wol, leer of lederen bekledingen of tapijten. - Week geen stoffen met metaaladditieven of brandwerende afwerkingen. - Stel de gedrenkte stof niet bloot aan de zon voor de basiswas. - Vervuil het product niet in de verpakking. - Laat de oplossing na het mengen niet in een gesloten verpakking achter. De oplossing zal zuurstof blijven afgeven, wat kan leiden tot een verhoging van de druk en het barsten van de container.

Specificaties

  • Merk: Vanish
  • EAN: 5900627081732

Beoordelingen

Gesponsorde producten