Papillon percale katoen kussenslopen set van 2 - 60 x 70 - Wit

4214723
16.95
Je kunt 3 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 3 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Nog 1 op voorraad
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Droomtextiel
5 Sterren
Papillon percale katoen kussenslopen set van 2 - 60 x 70 - Wit
16.95
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

PAPILLON PERCALE KATOENEN KUSSENSLOPEN

Een set kussenslopen komt altijd goed van pas. Deze set van Papillon zijn gemaakt van percale katoen. Percale katoen voelt extra fijn aan, doordat de stof zeer dicht geweven is.. Met een kussensloop bescherm je een (hoofd)kussen tegen vocht, vuil en bacteriën. Hierdoor wordt de levensduur van het kussen aanzienlijk verlengd. De Droomtextiel kussenslopen worden per set van twee stuks verkocht.

De kussenslopen voelen bovendien ook zeer comfortabel aan. Dit komt doordat ze gemaakt zijn van 100% percale katoen zachte katoen. Dit natuurlijke materiaal heeft als eigenschappen dat het sterk vocht absorberend, goed ademend en warmt regulerend is. Bovendien is katoen een stevig materiaal dat lang meegaat.

Wat is percal katoen?

Het wordt gemaakt van 100% katoen en heeft daardoor ook de fijne eigenschappen van katoen: het ademt goed en is vocht absorberend. Het verschil met ‘normaal’ katoen is het aantal draden (thread count) dat gebruikt wordt om de stof te weven. Katoen perkal heeft een hoger aantal draden, er wordt gebruik gemaakt van fijnere draden (garen) en geweven in een andere structuur. Door deze verschillen voelt de katoen perkal anders aan dan een ‘normale’ katoen. Het materiaal mag pas percal katoen worden genoemd als het aantal draden (thread count) hoger is dan 200. Hoe hoger de thread count, des te mooier, zachter en soepeler de stof.

Voordelen van percal katoen

zachte, gladde stof
crispy en koel
blijft lang mooi
makkelijk in onderhoud


Productspecificaties

  • Merk: Papillon
  • EAN: 8714305062190
  • Kleur: Wit
  • Afmeting (cm): 60 (L)
  • Gewicht exclusief verpakking (gr): 328.0

Beoordelingen

Gesponsorde producten