Parya - Make-up Plateau - Roterend - Organiser - 360º graden - Transparant

4531275
24.99
Je kunt 4 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 4 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Bobbel-Home
4,3 Sterren
Parya - Make-up Plateau - Roterend - Organiser - 360º graden - Transparant
24.99
Voeg toe aan je verlanglijstje
Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

Dit must-have accessoire voor elke slaapkamer of badkamer biedt een overzichtelijke opbergoplossing voor lippenstiften, glosses, kwasten, nagellak en meer.

Deze veelzijdige Parya-organizer kan 360 graden draaien, waardoor gemakkelijke toegang tot al je favoriete cosmetica mogelijk is. Met 7 aanpasbare niveaus kun je de indeling naar wens herschikken, waardoor je de perfecte opbergoplossing voor jouw collectie creëert. De gelijkmatige niveaus zorgen voor een gestroomlijnde en overzichtelijke presentatie van al je cosmetica-accessoires.

De cosmeticaorganizer van Parya heeft meerdere vakken, perfect ontworpen voor lippenstiften, glosses, kwasten, nagellak en meer. Met afmetingen van 28 cm x 21,5 cm biedt deze organizer voldoende ruimte zonder te veel ruimte in beslag te nemen. De transparante kleur voegt een modern tintje toe aan elke ruimte en maakt het gemakkelijk om snel de inhoud te identificeren.

Gemaakt van hoogwaardig transparant acryl, is deze Parya cosmeticaorganizer niet alleen duurzaam, maar ook gemakkelijk schoon te maken. Het strakke en moderne ontwerp voegt een vleugje elegantie toe aan elke ruimte. Of het nu voor jezelf is of als een doordacht cadeau, deze Parya cosmeticaorganizer biedt een slimme en stijlvolle oplossing voor het organiseren van je schoonheidsproducten.

Specificaties

  • Merk: Parya Official
  • EAN: 8720929162093
  • Materiaal: ABS Acrylonitril-butadieen-styreen
  • Gewicht exclusief verpakking (gr): 0.0

Beoordelingen

Gesponsorde producten