Parya Home - Kast organisatoren- Set van 2 Keuken Aanrecht Planken

3832688
33.90
Je kunt 6 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 6 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
WOHI
3,7 Sterren
Parya Home - Kast organisatoren- Set van 2 Keuken Aanrecht Planken
33.90
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Waar ontbreekt een plank? De rommelige toonbank, kast of voorraadkast? Haal deze 2 planken in huis om uw opslag uit te breiden; kruidenflessen, ingeblikte goederen - al deze chaos-makers kunnen worden getemd.

Geef uw keuken stijl: Als natuurlijk bamboe en stevig metaal samenkomen, wat gebeurt er dan? Een charmante set aanrechtplanken! U kunt ermee pronken op het aanrecht en er een praktische blikvanger van maken om uw keuken op te fleuren.

Kracht gaat niet verloren: Ondersteund door bamboe van hoge sterkte en sterk metaal, kunnen de aanrechtplanken elk tot 33 pond dragen; voel je vrij om je koffiespullen of panini-pers erop te zetten - ze kunnen het aan.

Omhoog, omlaag, links, rechts: Plaats de twee planken gestapeld, genest, naast elkaar of in een L-vorm zodat ze in uw ruimte passen; met een slim aanpasbaar ontwerp is uw verbeelding de enige beperkende factor.

Wat u krijgt: Een set van 2 stevige planken met een stapelbaar en uitbreidbaar ontwerp, eenvoudige montage en een eenvoudige manier om uw opslagruimte te verdubbelen of zelfs te verdrievoudigen voor meer flessen en blikjes.

Productspecificaties

  • Merk: Parya Home
  • Garantietermijn: 6 maanden
  • EAN: 8720574116908
  • Materiaal: Hout
  • Afmeting (cm): 29,7x17,5x15,5 (LxBxH)

Beoordelingen

Gesponsorde producten