Pasper ontstopper - Ø14,5 cm - gootsteenontstopper - plopper - ontstopper afvoer, toilet, wc, gootsteen - geproduceerd i

4192085
14.99
Je kunt 2 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 2 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar

Kies je maat:

Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Pasper
4,4 Sterren
Pasper ontstopper - Ø14,5 cm - gootsteenontstopper - plopper - ontstopper afvoer, toilet, wc, gootsteen - geproduceerd i
14.99
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

De Pasper ontstopper van Ø14,5 cm duurzaam geproduceerd in België. Deze plopper is de perfecte wc en gootsteen ontstopper. Duurzaam geproduceerd in België. Een handig hulpmiddel bij het ontstoppen van verstopte afvoer, toilet/wc, gootsteen, badkuip en douche.

Duurzaam geproduceerd
De Pasper ontstopper is duurzaam geproduceerd in België. Hierdoor legt de ontstopper relatief weinig kilometers af naar jou als eindconsument. Doordat een ontstopper over het algemeen 1x per jaar wordt gebruikt, is de milieubelasting van een ontstopper die geproduceerd in België vele malen lager dan bij een ontstopper die is geproduceerd in Azië en over grote afstanden moet worden getransporteerd.

Bij de productie wordt gebruik gemaakt van windenergie en wordt er doelbewust om gegaan met grondstoffen.

Gemakkelijk in en uit elkaar draaien
De Pasper ontstopper is heel eenvoudig in gebruik. Dankzij de schroefdraadverbinding kun je hem makkelijk in en uit elkaar draaien. Op deze manier neemt hij minder ruimte in beslag na het gebruik.

Ergonomische steel
De ontstopper is voorzien van een ergonomisch ontworpen steel. Dit maakt het gebruik comfortabeler en de belasting op de pols wordt verminderd. Hierdoor kun je makkelijker kracht zetten op de ontstopper en is het minder vermoeiend.

Kostenbesparend
Met de Pasper ontstopper kun je zelfstandig gemakkelijk je afvoer weer vrij maken. Het inhuren van een loodgieter voor een verstopping kost in Nederland en België gemiddeld €80,- tot €150,-. Daarnaast is het vinden van een loodgieter in deze tijd erg moeilijk.

Milieuvriendelijk
Een ontstopper is een milieuvriendelijke manier om verstoppingen te verwijderen omdat er geen chemische middelen of andere schadelijke stoffen bij betrokken zijn.

Kies voor het merk Pasper en maak de keus voor een duurzamere ontstopper.

Productspecificaties

  • Merk: Pasper
  • EAN: 8720589854192
  • Aantal stuks in verpakking: 1
  • Inhoud in liters: 450.0
  • Afmeting (cm): 14x14x38 (LxBxH)
  • Gewicht exclusief verpakking (gr): 200.0

Beoordelingen

Gesponsorde producten