Pedicurekoffer met Wieltjes Zwart 60x41x30 cm

4214833
N/A
Niet op voorraad
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Ontdek het ultieme gemak en de professionaliteit van onze zwarte pedicurekoffer! Deze handige pedicurekoffer is de perfecte metgezel voor elke professionele pedicure of schoonheidsspecialist. Met zijn elegante zwarte kleur en uitstekende functionaliteit zal het zeker de aandacht trekken van elke potentiële klant. 

Kwalitatief goed materiaal
Onze pedicurekoffer is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat duurzaamheid en betrouwbaarheid garandeert. Het stevige frame en de robuuste behuizing beschermen je waardevolle pedicure-instrumenten en -producten, zodat je ze veilig kunt meenemen naar elke locatie.

Eenvoudig in gebruik
We hebben veel aandacht besteed aan het ontwerp van deze pedicurekoffer om ervoor te zorgen dat hij intuïtief en gemakkelijk te gebruiken is. Het openslaan van de koffer onthult een netjes georganiseerd interieur, waardoor je al je benodigdheden snel kunt vinden en binnen handbereik hebt. Geen gedoe meer met zoeken naar je tools tijdens een behandeling!

Makkelijk mee te nemen door wieltjes
Dankzij de geïntegreerde wieltjes kun je deze pedicurekoffer moeiteloos verplaatsen, zelfs als deze volledig gevuld is met al je pedicure-essentials. Geen zware last meer op je schouders tijdens het reizen naar klanten of tijdens het navigeren door drukke salons.

Veel opbergruimte
Organiseer je pedicure-uitrusting met gemak! Onze pedicurekoffer biedt voldoende opbergruimte om al je instrumenten, crèmes, lotions, nagellak en andere accessoires overzichtelijk te bewaren. Geen rommel meer in je werkomgeving, zodat je je kunt concentreren op wat echt belangrijk is: je klanten de beste pedicure-ervaring bieden.

Twee losse delen
Deze pedicurekoffer bestaat uit twee losse delen die samen één geheel vormen. Hierdoor kun je ze afzonderlijk gebruiken voor verschillende doeleinden. Gebruik één deel voor het organiseren van je tools en apparatuur en het andere deel voor het opbergen van je producten. De twee delen kunnen ook gemakkelijk aan elkaar worden bevestigd, waardoor je een compacte en stevige koffer hebt voor je complete pedicure-uitrusting.

Kortom, onze zwarte pedicure koffer is de perfecte balans tussen functionaliteit, duurzaamheid en stijl. Met zijn kwalitatief goede materiaal, gebruiksgemak, handige wieltjes, ruime opbergruimte en de mogelijkheid om in twee losse delen te gebruiken, is het een onmisbare metgezel voor elke professionele pedicure. Wacht niet langer en upgrade je pedicure-ervaring met deze geweldige koffer!

 Specificaties:
- Kleur: Zwart
- Materiaal: Textiel
- Afmetingen (lxbxh): 66 x 41 x 30 cm
- Gewicht: 1000 gram
- Aantal stuks in verpakking: 1

Productspecificaties

  • Merk: FLOKOO
  • EAN: 8720964700984
  • Type sluiting: Geen sluiting
  • Inhoud in liters: 0.89
  • Kleur: Multikleur
  • Materiaal: Polypropyleen
  • Afmeting (cm): 1x1x1 (LxBxH)

Beoordelingen

Gesponsorde producten