Perel Dekzeil - Blauw/Zwart - Ultrasterk - 6 x 10 m

3974033
79.99
Je kunt 15 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 15 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Nog 5 op voorraad
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
ThuisXL
3,7 Sterren
Perel Dekzeil - Blauw/Zwart - Ultrasterk - 6 x 10 m
79.99
Bekijk en vergelijk verkopers
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Perel Dekzeil - Blauw/Zwart - Ultrasterk - 6 x 10 m

Met het Perel Dekzeil in Blauw/Zwart - Ultrasterk - 6 x 10 m weet je zeker dat je waar krijgt voor je geld. Dit dekzeil is perfect voor universeel gebruik en kan worden gebruikt om allerlei soorten spullen te beschermen tegen de elementen. Of je het nu gebruikt om je voertuig te beschermen tegen regen en sneeuw, of om een bouwplaats af te dekken, dit dekzeil biedt de bescherming die je nodig hebt.

Een van de belangrijkste kenmerken van dit dekzeil is de waterdichtheid. Het dekzeil is gemaakt van hoogwaardig polyester materiaal dat waterdicht is en je spullen beschermt tegen regen, sneeuw en andere weersomstandigheden. Bovendien is het dekzeil voorzien van ogen waardoor het gemakkelijk kan worden vastgezet en vastgebonden.

Het dekzeil heeft een geweven grootte van 14 x 14 en is hierdoor uiterst sterk en duurzaam. Het is bestand tegen scheuren en door de versterkte hoeken is het extra stevig op de punten waar het de meeste druk krijgt. Het dekzeil weegt 180 g/m² en heeft 32 ogen voor een eenvoudige bevestiging.

Dit rechthoekige dekzeil meet 6 x 10 m en heeft een extra kleur van Zwart waardoor het er ook nog eens mooi uitziet. Het gewicht van het dekzeil is 10850 g en het is eenvoudig op te vouwen en op te bergen als het niet in gebruik is.

Als je op zoek bent naar een dekzeil dat stevig, duurzaam en waterdicht is, dan is het Perel Dekzeil in Blauw/Zwart - Ultrasterk - 6 x 10 m de ideale keuze voor jou. Of je het nu gebruikt voor een professionele toepassing of voor persoonlijk gebruik, je kunt erop vertrouwen dat dit dekzeil je spullen veilig en beschermd houdt.

Fysieke eigenschappen:

Vorm Rechthoekig
Gewicht dekzeil 180 g/m²
Type hoek Versterkt
Aantal ogen 32

Technische gegevens:

Geweven grootte 14 x 14

Omgevingsgegevens:

Waterdicht

Meegeleverd:

Oogjes

Basis productinformatie:

Extra kleur Zwart
Materiaal Polyester
Hoogte 10 m
Kleur Blauw
Breedte 6 m
Gewicht 10850 g

Productspecificaties

  • Merk: Perel
  • EAN: 5410329672805

Beoordelingen

Gesponsorde producten