Philips Grillkit XXL HD9959/00 airfryer accessoire

4116435
37.99
Je kunt 7 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 7 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Verkoop door Blokker
Philips Grillkit XXL HD9959/00 airfryer accessoire
37.99
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Haal het beste uit uw Philips Airfryer met de speciale Philips Grillkit XXL HD9959/00. Met deze handige grillkit in huis, ontdekt u hoe gemakkelijk én gezond het is om heerlijke gegrilde gerechten te bereiden. Verwen uw smaakpapillen met sappige stukken vlees en knapperige groenten, rechtstreeks uit uw Airfryer.

Antiaanbaklaag

Het geheim van deze grillkit is de grillplaat met antiaanbaklaag. Dankzij de perfecte combinatie van de XXL-grillplaat en het unieke geperforeerde oppervlak met karakteristieke randen, worden vis, vlees en groenten gelijkmatig en smaakvol gegrild. En het beste van alles, dankzij de antiaanbaklaag blijft er geen voedsel aan kleven, waardoor schoonmaken een fluitje van een cent is.

Vaatwasmachinebestendig

Maak je geen zorgen over het opruimen na een smakelijke maaltijd, want de grillplaat en pennen zijn vaatwasmachinebestendig. Dit betekent dat je na het genieten van je gegrilde lekkernijen meer tijd overhoudt om van je dag te genieten.

6 spiesen

Deze grillkit wordt geleverd met 6 handige spiesen, perfect om speciale grillgerechten te creëren. Rijg groenten of vlees aan deze spiesen en geniet van gevarieerde en smaakvolle grillgerechten.

Productspecificaties

  • Merk: Philips
  • Artikelnummer: 0014967
  • EAN: 8720389025402

Beoordelingen

Gesponsorde producten