Plamuurmessen Set - Breedte 3 cm, 5 cm en 7 cm - Set van 3 Stuks

4056015
12.99
Je kunt 2 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 2 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
PoetsenNL
3,9 Sterren
Plamuurmessen Set - Breedte 3 cm, 5 cm en 7 cm - Set van 3 Stuks
12.99
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Treed in de wereld van doe-het-zelf met de Plamuurmessen Set van 3 stuks, met breedtes van 3 cm, 5 cm en 7 cm. Deze set biedt een verscheidenheid aan maten voor al jouw projecten, en is voorzien van een comfortabel houten handvat dat goed in de hand ligt. Ideaal voor zowel doe-het-zelvers als professionals. Maak je klus compleet met dit onmisbare gereedschap in je gereedschapskist.


Pluspunten

- Uitgebreide set: de set bestaat uit drie plamuurmessen van verschillende breedtes (3 cm, 5 cm en 7 cm), wat je flexibiliteit en veelzijdigheid biedt voor elke klus. - Comfortabel gebruik: elk mes is voorzien van een goed in de hand liggend houten handvat, waardoor ze comfortabel zijn om voor langere tijd te gebruiken. - Veelzijdig: of je nu een professional bent of een doe-het-zelver, deze set is geschikt voor allerlei klussen. - Duurzaam: gemaakt van robuust materiaal dat bestand is tegen slijtage, waardoor deze set lang meegaat. - Gemakkelijk op te bergen: de messen zijn compact en gemakkelijk op te bergen in je gereedschapskist of werkplaats.

Veelzijdige toepassingen

De Plamuurmessen Set is ideaal voor een breed scala aan toepassingen. Of je nu bezig bent met een renovatieproject, een muur glad maakt voor het schilderen of behangen, of oude verf verwijdert, deze set is je perfecte partner. Met drie verschillende breedtes tot je beschikking, kun je de juiste tool voor de klus kiezen.


Comfort en Duurzaamheid

Elk van de plamuurmessen in deze set is voorzien van een goed in de hand liggend houten handvat, waardoor ze comfortabel zijn om voor langere tijd te gebruiken. Bovendien zijn de messen gemaakt van robuust materiaal dat bestand is tegen slijtage, voor een langere levensduur van je gereedschap.


Specificaties

- Aantal stuks in set: 3 - Breedte messen: 3 cm, 5 cm en 7 cm - Materiaal handvat: Hout - Gebruik: Voor diverse klussen, zowel professioneel als doe-het-zelf - Kenmerken: Comfortabel houten handvat, verschillende breedtes voor veelzijdigheid, duurzaam materiaal

Productspecificaties

  • Merk: Sorbo
  • EAN: 8710735792942

Beoordelingen

Gesponsorde producten