Platinum Aerocover ronde tuinsethoes - 250x85 cm.

4579834
109.95
Je kunt 21 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 21 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Nog 4 op voorraad
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Hermie
4,1 Sterren
Platinum Aerocover ronde tuinsethoes - 250x85 cm.
109.95
Bekijk en vergelijk verkopers
Voeg toe aan je verlanglijstje
Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

Aerocover ronde tuinsethoes - 250x85 cm.

Bescherm uw ronde tuinset met deze Aerocover tuinsethoes. De stevige beschermhoes beschermt uw tuinset tegen UV-stralen, regen en alle andere weersinvloeden. De Aerocover tuinsethoes is voorzien van een ademend membraam. Dit membraam zorgt ervoor dat het vocht wat onder de beschermhoes komt, zoals condensvorming, afgevoerd wordt. Dit zorgt er dan direct voor dat de hoes schimmelvorming tegen gaat. Het is van belang om te zorgen dat de hoes het tafelblad niet raakt, dit om vlekvorming tegen te gaan. Als er namelijk water op de hoes staat komt deze plat op het tafelblad te liggen. U kunt zich vast voorstellen dat het tafelblad dan afgesloten is en dus niet meer kan ademen. Hierdoor ontstaan er vlekken. Om dit te voorkomen heeft Aerocover speciaal een steunset ontworpen.

Eigenschappen ronde tuinsethoes

Deze Aercover tuinsethoes is rond. Dit maakt de beschermhoes dan ook perfect geschikt voor het beschermen van een ronde tuinset. De hoes heeft een diameter van 250 cm. en is 85 cm. hoog. Aan de onderzijde van de hoes is een rijgkoord gemaakt. Deze loopt door een zoom aan de onderkant. In deze zoom zijn ook hapjes gemaakt waardoor je het rijgkoord uit de hoes kunt halen en om de pootjes van de tafel of stoelen kunt bevestigen. Zo blijft de ronde tuinsethoes mooi om de tuinset zitten en beschermt u uw tuinset optimaal. 

Materialen van de Aerocover ronde tuinsethoes

Deze ronde tuinsethoes is gemaakt van sterk ripstop polyester. Dit materiaal is voorzien van een raster van vierkantjes. Dit zorgt ervoor dat de hoes soepel blijft, ook in de winter als het kouder is. De meeste tuinmeubelhoezen zijn gemaakt van polyester of pvc worden namelijk hard als het kouder wordt. Er is dan nog maar een windruk nodig voordat de hoes stuk is. Hier heeft u dus bij deze ronde tuinsethoes van Aerocover geen zorgen over. Het raster zorgt er ook voor dat, mocht er een gaatje in komen, deze niet direct doorscheurt. 

.

Specificaties

  • Merk: AeroCover
  • Garantietermijn: 24 maanden
  • EAN: 8717591777731
  • Type sluiting: Clipsluiting
  • Vorm: Rond
  • Kleur: Grijs
  • Materiaal: Polyester
  • Waterafstotend: Ja

Beoordelingen

Gesponsorde producten