Pokon Bio Potgrond - 10L

4545887
10.95
Je kunt 2 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 2 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Nog 5 op voorraad
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
PimXL
4,4 Sterren
Pokon Bio Potgrond - 10L
10.95
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Wil je jouw planten een goede en voedzame basis geven? Pokon Bio Potgrond is een zeer geschikte voedingsbodem voor je planten. De hoofdbestanddelen in de potgrond zorgen voor een uitgebalanceerde mix waarin planten zich goed kunnen ontwikkelen - zowel in de grond als in het bovengrondse deel. Er zit voldoende voeding in voor ca. 100 dagen. Door de toevoeging van rijstkaf krijgt de plant beschikking over bouwstoffen die de plant sterker maken. Het gevolg is dat de planten meer weerstand krijgen tegen ziektes en plagen.

Bio Potgrond is samengesteld uit hoogwaardige grondstoffen, waaronder tuinturf, houtvezel, rijstkaf, kalk, boomschors en groencompost. Daarnaast bevat deze potgrond dus ook nog extra voeding voor ca. 100 dagen.

• Voor binnen en buiten
• 100 dagen voeding
• Gecertificeerde grond: gegarandeerd veilig, goed en duurzaam

Hoe gebruik ik Bio Potgrond?

Hoe gebruik ik Potgrond Compact?Knip de bovenkant van de verpakking open. Voeg 3 liter water doe en wacht een paar minuten. Dan voeg je de meegeleverde voedingskorrels toe en mix deze met de potgrond. Doe een laagje hydrokorrels (20-25%) in de pot en vul aan met potgrond. Dompel de plant in water zet de plant in de pot. Vul de pot verder met potgrond tot 2 cm van de rand. Druk de grond een beetje aan en geef ruim water.

Productspecificaties

  • Merk: Pokon
  • EAN: 8711969023482
  • Inhoud in liters: 10.0
  • Type potgrond: Universeel

Beoordelingen

Gesponsorde producten