Pokon Bio Vermiculiet - 6L

4545862
13.87
Je kunt 2 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 2 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Pakhuis
4,3 Sterren
Pokon Bio Vermiculiet - 6L
13.87
Bekijk en vergelijk verkopers vanaf 12.99
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Vermiculiet is heel geschikt als zaaibodem voor binnen voorzaaien van groenten, fruit en kruiden. Zodra de zaden ontkiemd zijn en de jonge plantjes op het uiteindelijke plaats worden geplant, is het door de fijne structuur van het vermiculiet eenvoudig om de zaailingen te verspenen zonder dat je de wortels beschadigt.

Wat is vermiculiet?
Vermiculiet is een gesteente dat in de natuur voorkomt en dat bij hoge temperaturen wordt gepoft tot dit hoogwaardige Pokon Bio Vermiculiet. De bewerking resulteert in een uiterst licht materiaal waarin de zaden heel goed ontkiemen en waarin water en voeding worden opgeslagen. Als je in vermiculiet zaait verzeker je jouw kiemplantjes van een goede start!

Hoe gebruik ik Pokon Bio Vermiculiet?
Leg het vermiculiet in een doek of zeef en houd het onder de kraan om het helemaal nat te maken. Laat het dan uitdruipen. Dan leg je een laagje van een paar centimeter in het zaaibakje. Plant de zaadjes en sluit het zaaibakje af aan de bovenzijde. Zo voorkom je snelle uitdroging. Als de kiemplantjes groot genoeg zijn om te verplanten of te verspenen, haal je ze uit de vermiculiet en zet je ze in de pot, plantenbak of volle grond.

Productspecificaties

  • Merk: Pokon
  • EAN: 8711969020924
  • Inhoud in liters: 6.0
  • Type potgrond: Biologisch

Beoordelingen

Gesponsorde producten