Power Tower Opvouwbare Steekwagen Aluminium tot 90kg laadvermogen

4454913
44.99
Je kunt 8 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 8 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Warehousesupply
4,8 Sterren
Power Tower Opvouwbare Steekwagen Aluminium tot 90kg laadvermogen
44.99
Voeg toe aan je verlanglijstje
Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

Kijk je regelmatig of tijdens het verhuizen op tegen het sjouwen van zware dozen of artikelen? Of ben je geregeld met meerdere zware spullen in de weer en begint je lichaam te protesteren? Dan is de Power Tower inklapbare aluminium steekwagen echt iets voor jou!

Met deze opvouwbare steekwagen vervoer je héél gemakkelijk goederen met een gewicht tot maar liefst 90 kilo. Hierdoor kun je de steekwagen goed gebruiken tijdens het verhuizen, in een magazijn of bij het uitladen van zware spullen uit een vrachtwagen of busje. Met de Power Tower steekwagen verminder je fysieke belasting, omdat je minder tilt, trekt en draagt.

Opvouwbare steekwagen

Daarnaast heeft hij nog een ander groot voordeel want de Power Tower steekwagen is namelijk opvouwbaar. Wanneer je klaar bent met het gebruiken van de steekwagen druk je het handvat naar beneden en klap je het plateau in. Zodra de steekwagen volledig opgevouwen is kun je hem makkelijk opbergen in een kast, achterbak of tegen de muur. Zo heb je deze opvouwbare transportwagen altijd binnen handbereik.

Goederen tot 90 kilo

Lichte en opvouwbare steekwagens zijn zeldzame transportwagens die je zowel voor privé als zakelijke doeleinden kunt gebruiken. De Power Tower steekwagen heeft een maximaal laadvermogen van 90 kilo, hiermee kun je een flink aantal zware verhuisdozen en andere goederen verplaatsen zonder daarbij teveel druk op je eigen lichaam te zetten. Naast verhuisdozen kun je de steekwagen ook gebruiken voor het verplaatsen van je boodschappen of om op vakantie zware tassen en koffers te verplaatsen.

Specificaties Power Tower opvouwbare steekwagen

  • Draagvermogen: 90 kilo
  • Afmetingen: 108 x 20 x 40
  • Materiaal: Aluminium en rubber (wielen)

Incl. 2 rubberen wielen met een diameter van 15 cm

Specificaties

  • Merk: Power Tower
  • EAN: 8719327595824
  • Kleur: Zilverkleurig
  • Materiaal: Metaal
  • Afmeting (cm): 107 (H)

Beoordelingen

Gesponsorde producten