Power Tower Plateauwagen XL 1470 mm met grote luchtbanden en dicht plateau

4502311
598.00
Je kunt 119 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 119 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Nog 2 op voorraad
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Warehousesupply
4,8 Sterren
Power Tower Plateauwagen XL 1470 mm met grote luchtbanden en dicht plateau
598.00
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Ontdek de veelzijdige Power Tower trolley, een universele platformwagen ontworpen voor het moeiteloos vervoeren van uiteenlopende goederen met een indrukwekkend draagvermogen tot 400 kg. Deze wagen is de ideale metgezel voor magazijnen, groothandels, productiefaciliteiten, winkels, boerderijen en tuinen.

Het platform van de wagen is uitgerust met waterdicht, antislip multiplex met een dikte van 12 mm, extra verstevigd aan de onderzijde met stevige metalen beugels voor optimale stabiliteit.

De robuuste constructie van de platformwagen is vervaardigd uit hoogwaardig staal, wat niet alleen duurzaamheid, maar ook veiligheid in gebruik garandeert. De uitrusting met 4 luchtbanden, waarvan 2 vast en 2 zwenkbaar met een diameter van 300 mm, biedt uitstekend comfort op oneffen oppervlakken en maakt de wagen uiterst wendbaar in beperkte ruimtes.

De Power Tower trolley onderscheidt zich door een uitmuntende ergonomie, dankzij de goed geprofileerde leuning die eenvoudig te demonteren is voor maximale flexibiliteit.

Met gebruik van hoogwaardige rollagers is deze trolley praktisch onderhoudsvrij gedurende een lange levensduur. De gepoedercoate structuur van de trolley biedt effectieve bescherming tegen corrosie, waardoor je vele jaren probleemloos gebruik kunt maken van dit kwaliteitsproduct.

Onze Power Tower trolley is standaard afgewerkt in een stijlvol Gentiaanblauw RAL 5010, wat niet alleen een uniforme uitstraling geeft maar ook bijdraagt aan de duurzaamheid van het product.

Technische specificaties van de Power Tower magazijnwagen:
- Lengte: 1250 mm (platform)
- Breedte: 750 mm
- Hoogte: 1040 mm
- Wielen: 4.00 x 4 (pneumatisch, diameter 300 mm)
- Draagvermogen: 400 kg
- Gewicht: 37 kg

Productspecificaties

  • Merk: Power Tower
  • EAN: 5904316500016
  • Kleur: Blauw
  • Materiaal: Metaal
  • Afmeting (cm): 147x75x104 (LxBxH)

Beoordelingen

Gesponsorde producten