PowerXL Duo NutriSealer de 6 in1 handheld vacuümapparaat

4305864
95.00
Je kunt 19 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 19 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
TelSell
3,9 Sterren
PowerXL Duo NutriSealer de 6 in1 handheld vacuümapparaat
95.00
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

PowerXL Duo Nutri Sealer Vacuum sluitmachine

PowerXL Duo Nutrisealer is de draagbare, krachtige innovatie voor voedsel dat vers en vol van smaak blijft! Een 6in1 allround handvacuümapparaat voor vacumeren, sealen, vacumeren & sealen, hersealen, snijden & sealen in porties.

Seal-apparaat verwijdert alle lucht

Het geheim? Nutrisealer verwijdert alle lucht. Het luchtdrukdetectiesysteem wordt dan automatisch geactiveerd en sluit de zak absoluut dicht. PowerXL Duo Nutrisealer is de enige draagbare sealer die dubbel sealt. Zo kunnen gevacumeerde goederen in porties worden verdeeld. Maak geportioneerde snacks, sauzen, pillen, reisverpakkingen en knutselgereedschap. In tegenstelling tot andere apparaten heeft de draagbare vacuümsealer Nutrisealer doorlopende rollen en een ingebouwde snijder voor zakken van elk formaat.

Gegarandeerde versheid voor in de kast of in de vriezer

Marineer malse, smaakvolle steaks, off-the-bone ribben en sappige vis in minuten, niet dagen. Sluit altijd de originele verpakking. Voor in de kast of in de vriezer. Duo Nutrisealer houdt voedingsstoffen en versheid vast, zodat uw eten vijf keer langer houdbaar is! Kaas beschimmeld na een maand, maar verzegeld met NutriSealer is het na vijf maanden nog steeds vers en smakelijk. Koop goedkoper bulk en verzegel individuele pakketten. Voor een kostenbesparing tot wel 50 procent.

Zakken BPA-Vrij en geschikt voor magnetron

Bereid heerlijke maaltijden, vries ze in en ga rechtstreeks vanuit je vriezer naar de kookplaat voor een vers, heerlijk diner in enkele minuten. Enkele portie pulled pork en mac and cheese klaar in seconden. Onze zakken zijn BPA-vrij, geschikt voor de magnetron en worden NOOIT poreus - je kunt dus direct in de zak koken. Koop verse, seizoensgebonden groenten en fruit en behoud het hele jaar door de rijke, aromatische voedingsstoffen! Vacumeer en seal al het voedsel en geniet te allen tijde van versheid en volle smaak - met de PowerXL Duo Nutrisealer.

Productspecificaties

  • Merk: Mediashop
  • EAN: 9010041047033
  • Kleur: Multikleur

Beoordelingen

Gesponsorde producten