Premium SHV-120 Smart Video Deurbel

2588181
81.89
Je kunt 16 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 16 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Niet op voorraad
Voeg toe aan je verlanglijstje
Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

Premium SHV-120 Smart Video Deurbel

Deze smart deurbel heeft de nieuwste video functionaliteit en u kunt hem ook verbinden via een app met uw smartphone. Deze extra functie is ideaal wanneer u een dagje weg gaat, op vakantie bent of even met de hond uit bent. Houdt met deze ideale deurbel bij wie er bij u voor de deur staat. Ook is de camera uitgerust met een nachtcamera zodat u 's nachts duidelijk kunt zien wie er voor uw deur staat. Een andere handige functie is dat de camera beelden opslaat, hierdoor kunt u kijken of er ook nog personen zomaar even bij u voor de deur een kijkje kwamen nemen midden in de nacht. 

Verder is deze slimme deurbel gemakkelijk te verbinen met de WI-FI die u thuis gebruikt. Ook is aansluiting op een LAN-aansluiting mogelijk. De bel werkt op oplaadbare batterijen die ongeveer na twee of drie maanden opgeladen moeten worden. Door het downloaden van de bijhorende Denver Tuya Smart Home-app op je smartphone
of andere apparaten worden notificaties van de dongle direct hiernaartoe gestuurd. De deurbel is voor meerdere systemen bruikbaar ,zowel voor IOS als Android. Om videobeelden op te nemen hoeft u enkel een MicroSD kaartje te plaatsen. Dit product is te combineren met andere Tuya Smart artikelen.

Kenmerken:
  • Te verbinden via app met uw telefoon
  • Nachtcamera
  • Opnamefunctionaliteit

Inhoud: Premium SHV-120 Smart Video Deurbel

Specificaties

  • EAN: 5706751048142
  • Camera: Ja

Beoordelingen

Gesponsorde producten