Primer Spuitverf – Grondverf Wit Sneldrogend – Geschikt voor Binnen en Buiten – 400ml

4056181
10.99
Je kunt 2 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 2 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
PoetsenNL
3,9 Sterren
Primer Spuitverf – Grondverf Wit Sneldrogend – Geschikt voor Binnen en Buiten – 400ml
10.99
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Op zoek naar een hoogwaardige primer voor je volgende schilderklus? De Primer Spuitverf Wit is een sneldrogende grondverf die zowel binnen als buiten te gebruiken is. Deze matte primer is speciaal ontworpen om te zorgen dat de ondergrond minder absorbeert en de verf beter dekt. Met een inhoud van 400ml, is deze spuitverf ideaal voor diverse schilderklussen.


Pluspunten

- Geschikt voor gebruik binnen en buiten - Sneldrogend: stofdroog in slechts 10 minuten - Zorgt voor een betere dekking van de verf - Kras-, schok- en stootvast: bestand tegen dagelijkse slijtage - Matte afwerking voor een stijlvolle uitstraling

Gebruiksgemak

De Primer Spuitverf Wit is bijzonder gebruiksvriendelijk. Dankzij de spuitbus, is de verf snel en eenvoudig aan te brengen. De verf is stofdroog in slechts 10 minuten, waardoor je niet lang hoeft te wachten om verder te gaan met je schilderklus.


Veelzijdigheid

Deze primer is niet alleen geschikt voor binnen, maar ook voor buiten. Of je nu meubels, muren, houtwerk of metaal wilt schilderen, deze primer zorgt voor een optimale voorbereiding van de ondergrond.


Bestendigheid

De Primer Spuitverf Wit is kras-, schok- en stootvast. Dit betekent dat de verf bestand is tegen dagelijkse slijtage. Hierdoor blijft de verflaag lang mooi, ongeacht de belasting.


Specificaties

- Type verf: Primer - Kleur: Wit - Glansgraad: Mat - Inhoud: 400ml - Geschikt voor: Binnen en buiten - Droogtijd: Stofdroog in 10 minuten - Eigenschappen: Kras-, schok- en stootvast - Aanbrengmethode: Spuitbus - Toepassing: Minder absorberende ondergrond, betere dekking van de verf

Productspecificaties

  • Merk: Sorbo
  • EAN: 8710259011871
  • Aantal stuks in verpakking: 1
  • Kleur: Wit

Beoordelingen

Gesponsorde producten