Progenion Aromatische olie Koffie

3991976
11.95
Je kunt 2 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 2 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Progenion-BV
5 Sterren
Progenion Aromatische olie Koffie
11.95
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Aromatische olie Koffie 30ml.
Ontdek de betoverende geur van koffie met aromatische oliën die ontspanning en concentratie bevorderen. Hoewel er geen essentiële olie van koffie zelf bestaat, zijn er alternatieve oliën die een vergelijkbare geur hebben en therapeutische voordelen bieden. In dit artikel delen we de geheimen van deze aromatische oliën en geven we tips voor het gebruik ervan in een aromaverdamper.
Een natuurlijke manier om een ontspannende en rustgevende omgeving te creëren. Er zijn verschillende planten waarvan de essentiële oliën een koffieachtige geur hebben. Enkele voorbeelden hiervan zijn cederhout, vetiver en patchouli. Deze oliën worden vaak gebruikt in de aromatherapie vanwege hun aardse en houtachtige geur, die lijkt op de geur van koffie. Ze bieden een natuurlijke manier om een ontspannende en rustgevende omgeving te creëren.
Psychische en emotionele voordelen.

Deze koffieachtige aromatische oliën kunnen helpen bij het verminderen van stress en spanning door hun kalmerende en ontspannende eigenschappen. Ze kunnen ook bijdragen aan het verminderen van vermoeidheid en uitputting, waardoor je concentratie en focus verbeteren. Het inhaleren van de geur van deze oliën heeft een positieve invloed op zowel de geest als het lichaam, waardoor ze ideaal zijn tijdens meditatie of als onderdeel van een zelfzorgroutine.


Geschikt voor aromaverdampers.

Gebruik aromatische olie in geurverspreiders of aroma diffusers. Voeg enkele druppels toe aan het waterreservoir van de diffuser en laat de geur geleidelijk door de ruimte verspreiden. De hoeveelheid druppels hangt af van de grootte van de ruimte en de gewenste geurintensiteit. Begin met een kleine hoeveelheid en voeg indien nodig meer druppels toe.


Hoe te gebruiken:

Het gebruik van onze 30ml Aromatische Olie in uw aromaverdamper is eenvoudig en snel. Volg onderstaande stappen om de perfecte geurbeleving te creëren:
1. Vul de aromaverdamper met water tot het aangegeven niveau. 2. Voeg 10 druppels van de 30ml Aromatische Olie toe aan het water. 3. Schakel de aromaverdamper in (en stel de gewenste vernevelingsintensiteit in). 4. Geniet van de heerlijke geur.

Productspecificaties

  • Merk: Progenion
  • EAN: 7440834289289

Beoordelingen

Gesponsorde producten