Progenion Luchtreiniger PR-040IUVH met verwarming

3915514
239.00
Je kunt 47 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 47 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Progenion-BV
5 Sterren
Progenion Luchtreiniger PR-040IUVH met verwarming
239.00
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

3 in 1 Luchtreiniger voorzien van HEPA, UV-C en koolstoffilter. Smart app en Sensortechnologie.

De Progenion PR-040IUVH is een luchtreiniger volgepakt met de meest modernste luchtzuiveringstechnologie om in vrijwel alle ruimtes tot 40m² de lucht te zuiveren, te verfrissen en te verwarmen. De luchtreiniger beschikt over de meest geavanceerde luchtzuiveringstechnieken zoals HEPA-filter H13, Koolstof, UV-C en Ionisatie welke garant staan voor een uiterst goede luchtkwaliteit..


Warme of koude ventilatiehulp bij het ventileren van uw woonkamer of kantoor. Om virussen en bacteriën uit uw huis te verminderen is ventileren noodzakelijk. Maar wanneer u het raam op een kier zet om te ventileren, zullen fijnstof en ultrafijnstof uit b.v. houtrook of uitlaatgassen uw huis binnendringen. De PR040IUVH vangt fijnstof op en neutraliseert virussen en bacteriën. Vervolgens ventileert de luchtreiniger de gezuiverde lucht weer door uw woonkamer of kantoor. In de winter kan de PR040IUVH de lucht verwarmen en in de zomer kunt u kiezen voor een hogere ventilatiestand zonder verwarming om de lucht te verfrissen net als een ventilator dat doet..


3 in 1 combifilter Voorfilter, HEPA en KOOLSTOF Om de lucht zowel van fijnstof en geurtjes te zuiveren maakt deze luchtreiniger gebruik van een duo combifilter. Dit filter bestaat uit een voorfilter, HEPA H13 en KOOLSTOF-filter. Het HEPA-filter zuivert de lucht van stof en fijnstof. Tegelijkertijd zorgt het koolstoffilter ervoor dat nare geurtje zoals rook en kookluchtjes worden geabsorbeerd. Ook roetdeeltjes en houtkachelgeurtjes worden geneutraliseerd. De Progenion luchtreiniger PR040IUVH houdt het gebruik van het filter bij en geeft aan wanneer u deze dient te vervangen. Het vervangen gaat eenvoudig; u verwijdert de bovenste kap van de machine, verwijdert het oude filter en plaatst eenvoudig het nieuwe filter.


Om de lucht te neutraliseren van virussen en bacteriën is deze luchtreiniger voorzien van LED UV-C technologie. De UV-C led 254 nm desinfecteert en zorgt voor hypoallergene lucht. De combinatie van het HEPA-filter en het UV-C filter is met name geschikt voor mensen die astmatisch zijn en overgevoelig zijn voor allergenen afkomstig van huisstofmijten, dieren, pollen en schimmels. Deze luchtreiniger is te bedienen via een meegeleverde afstandsbediening of via de Smart-life app.

Productspecificaties

  • Merk: Progenion
  • Garantietermijn: 24 maanden
  • EAN: 8720299596870
  • Afstandsbediening: Ja
  • Geluidsniveau (db): 29
  • Vermogen (Watt): 35.0
  • Aantal standen: 9
  • Aan/uit indicator: Ja
  • Gewicht exclusief verpakking (gr): 7.0

Beoordelingen

Gesponsorde producten