Pure4Fun opblaasbare kayak met paddel - 2 persoons

3968617
69.45
Je kunt 13 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 13 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
WOHI
3,7 Sterren
Pure4Fun opblaasbare kayak met paddel - 2 persoons
69.45
Bekijk en vergelijk verkopers vanaf 69.35
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Pure4Fun Opblaasbare Kayak

Als je op zoek bent naar een manier om te genieten van het water en de natuurlijke schoonheid om je heen, dan is de Pure4Fun opblaasbare kayak een uitstekende keuze. Deze opblaasbare kayak is ontworpen om comfortabel plaats te bieden aan twee personen en is belastbaar tot maximaal 160 kg. Met zijn afmetingen van 325 x 81 x 53 cm biedt deze kayak voldoende ruimte en stabiliteit om van het water te genieten.

De Pure4Fun opblaasbare kayak is perfect voor een breed scala aan activiteiten, zoals kajakken, vissen en ontspanning op het water. Of je nu een beginner of een ervaren kajakker bent, deze kayak is gemakkelijk te gebruiken en biedt een uitstekende stabiliteit en wendbaarheid op het water. Dankzij het lichtgewicht ontwerp en het feit dat hij opblaasbaar is, is hij gemakkelijk te vervoeren en op te bergen wanneer je hem niet gebruikt.

De Pure4Fun opblaasbare kayak wordt geleverd met een aluminium peddel die zorgt voor een goede grip en controle tijdens het peddelen. De peddel is gemakkelijk in elkaar te zetten en weer uit elkaar te halen, waardoor hij perfect is voor op reis. Daarnaast wordt er ook een repairkit meegeleverd, zodat je de kayak gemakkelijk kunt repareren mocht er onverhoopt een beschadiging ontstaan.

Als het gaat om de kwaliteit van de materialen, is de Pure4Fun opblaasbare kayak vervaardigd van hoogwaardige materialen die duurzaamheid en betrouwbaarheid garanderen. De kayak is gemaakt van stevig PVC en heeft versterkte naden, wat zorgt voor een uitstekende stabiliteit en veiligheid op het water.

Specificaties:

2 persoons
Belastbaar tot max 160 kg
Afmetingen 325 x 81 x 53 cm

Meegeleverd
Aluminium peddel
Repairkit

Productspecificaties

  • Merk: SHALL
  • Adviesleeftijd: alle leeftijden
  • EAN: 8719407070456
  • Maximum belastbaar gewicht (kg): 160
  • Met peddels: Ja
  • Kleur: Rood
  • Materiaal: Plastic
  • Afmeting (cm): 325x81x53 (LxBxH)
  • Geschikt voor aantal personen: 2

Beoordelingen

Gesponsorde producten