QBRICK Toolbox - Pro 700 - Organisator

4477384
47.39
Je kunt 9 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 9 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Nog 2 op voorraad
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Warehousesupply
4,7 Sterren
QBRICK Toolbox - Pro 700 - Organisator
47.39
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

De modulaire Gereedschapskoffer van Qbrick System is de ideale oplossing voor het opbergen van een groot aantal gereedschappen. Of u nu een professionele klusser, een bouwvakker of een hobbyist bent, het Qbrick System biedt mobiele, veelzijdige en combineerbare opslagsystemen die zorgen voor een veilige en optimale organisatie van gereedschapskoffers, gereedschapskisten, rolplanken en andere opties.

Met het Gereedschapskoffer System Pro 700 kunt u al uw gereedschappen veilig opbergen en goed georganiseerd houden, waar u ook bent. Of het nu in de werkplaats, op de bouwplaats of in uw hobbyruimte is, deze gereedschapskoffer biedt de perfecte oplossing om uw arbeidsmiddelen te vervoeren en veilig te houden, zelfs in veeleisende omgevingen.

De Gereedschapskoffer is compatibel en modulair uitbreidbaar met een tweede koffer, waardoor u voldoende ruimte heeft voor al uw gereedschappen. Bovendien heeft het een georganiseerde indeling met een handige organizer in het deksel, voorzien van verstelbare verdelers. Hiermee kunt u uw gereedschap op maat ordenen, zodat u altijd snel en efficiënt kunt werken.

De robuuste constructie van kunststof zorgt ervoor dat de Gereedschapskoffer stevig en duurzaam is, waardoor uw gereedschap altijd goed beschermd is, zelfs tijdens het vervoer in een minibus of op de bouwplaats. De stof- en waterafstotende eigenschappen van het deksel zorgen ervoor dat de inhoud van de koffer altijd schoon en droog blijft.

Dankzij de stevige aluminium handgreep is de Gereedschapskoffer eenvoudig te verplaatsen en comfortabel in gebruik, zelfs op de meest veeleisende werkplekken. Daarnaast is de koffer voorzien van solide sloten en een handig clipsysteem waarmee u extra koffers kunt bevestigen voor nog meer opbergruimte.

Als u nog meer gereedschap heeft dat niet in de koffer past, kunt u gebruikmaken van de clip-functie om eenvoudig een andere koffer uit de Qbrick System Pro-serie aan de onderkant van de gereedschapskist te bevestigen.

Productspecificaties

  • Merk: Qbrick
  • Garantietermijn: 12 maanden
  • EAN: 5901238250036
  • Kleur: Zwart
  • Materiaal: Kunststof
  • Afmeting (cm): 27,5x66x27,5 (LxBxH)

Beoordelingen

Gesponsorde producten