Qlima SRE 3631 TC-2 Petroleumkachel - Grijs - 3100 Watt - 5 liter tank - Ruimtes tot 120 m² oppervlakte

4527242
298.99
Je kunt 59 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 59 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Supplies4U
3,8 Sterren
Qlima SRE 3631 TC-2 Petroleumkachel - Grijs - 3100 Watt - 5 liter tank - Ruimtes tot 120 m² oppervlakte
298.99
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Qlima - Laserkachel SRE 3631 TC-2 - metaalgrijs

De Qlima Laserkachel SRE 3631 TC-2 in de uitvoering metaalgrijs is de ideale oplossing om elke ruimte in uw huis supersnel en efficiënt te verwarmen. Deze krachtige laserkachel biedt een stille en energiezuinige verwarmingsmethode die zelfs grotere ruimtes effectief opwarmt. In tegenstelling tot traditionele gaskachels heeft deze verwarmingskachel geen afvoer nodig en werkt hij op hoogwaardige brandstof, wat hem tot een moderne standaard voor efficiënte verwarming maakt.

Productspecificaties:
  • Kleur: metaalgrijs

Met de ingebouwde ventilator wordt de warme lucht gelijkmatig door de ruimte verspreid, zodat u snel een aangename kamertemperatuur bereikt. U kunt de gewenste temperatuur moeiteloos instellen via de ingebouwde thermostaat en zelfs een timer gebruiken om de verwarming naar behoefte te regelen. Zodra de gewenste temperatuur is bereikt, schakelt de laserkachel automatisch naar de spaarmodus om energie te besparen.

De Qlima Laserkachel SRE 3631 TC-2 is uiterst mobiel en handzaam. Met een formaat vergelijkbaar met een rolkoffer is hij gemakkelijk te vervoeren en flexibel in verschillende ruimtes te gebruiken. Dankzij de effectieve warmteverdeling van de ventilator is deze laserkachel perfect geschikt voor grote ruimtes en helpt hij bij het besparen op stookkosten.

Nog een voordeel van deze laserkachel is de geurloze verbranding, wat zorgt voor een aangenaam binnenklimaat. Dit maakt hem ook geschikt voor kampeeruitstapjes. Dankzij zijn hoogwaardige brandstofbron biedt de Qlima Laserkachel SRE 3631 TC-2 een betrouwbare en efficiënte verwarmingsoplossing voor uw leefruimte.

Ontdek de voordelen van de Qlima Laserkachel SRE 3631 TC-2 en geniet van snelle, stille en energiezuinige warmte voor uw huis.

Productspecificaties

  • Merk: Qlima
  • EAN: 8713508773438
  • Kleur: Wit
  • Afmeting (cm): 299x371x429 (LxBxH)
  • Gewicht exclusief verpakking (gr): 8.0

Beoordelingen

Gesponsorde producten