R2B Laptop standaard verstelbaar en opvouwbaar - Model "Den Bosch" - Zilver - 10 t/m 17 inch - Laptoptafel

3930492
49.95
Je kunt 9 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 9 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
2BEHOME
4,2 Sterren
R2B Laptop standaard verstelbaar en opvouwbaar - Model "Den Bosch" - Zilver - 10 t/m 17 inch - Laptoptafel
49.95
Voeg toe aan je verlanglijstje
Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

Een laptop standaard vinden die ergonomisch én functioneel is, lijkt makkelijker dan het is. Wij zijn er voor jou: De thuiswerker die niet alleen van rug en schouderklachten af wil, maar ook geen genoegen neemt met minder dan perfectie. Deze laptopstandaard "Den Bosch" van R2B heeft een luxe zilveren afwerking en is optimaal in te stellen voor elke werkhouding en kijkhoogte.

De laptop standaard van R2B: Voor de (thuis)werker met de hoogste eisen

Een laptop is heel handig om overal mee naartoe te nemen, maar als je er urenlang op moet werken, duiken al snel de eerste klachten op: nekpijn, rugpijn en een verslechterde concentratie. De laptop standaard van R2B stel je makkelijk in op de perfecte hoogte en is bovendien inklapbaar. Zo neem je hem ook makkelijk mee naar je volgende bestemming!

Dit is waarom steeds meer thuiswerkers een R2B laptopstandaard aanschaffen:

• Licht en stevig - Deze laptopstandaard is gemaakt uit een hoogwaardige aluminiumlegering. Licht genoeg om overal mee naartoe te nemen, maar toch ijzersterk om zelfs jouw 10 t/m 17 inch laptop op te plaatsen. Tijdens ons design proces hebben we ook goed nagedacht over de anti-slip functionaliteit, die er voor zorgt dat jouw laptop niet alleen stevig staat, maar ook krasvrij blijft.

• Piekprestaties door de warmteafvoer - Wist je dat oververhitting de levensduur van je laptop ernstig kan beïnvloeden? Dankzij de goede warmtegeleiding van het aluminium en het slimme design met luchtrooster maakt de R2B laptop houder korte metten met blazende ventilatoren. Werk voortaan in alle stilte en maak je niet langer zorgen over een oververhitte laptop.


• Ergonomische werkhouding - Bijna alle nek-, rug- en schouderklachten zijn te wijten aan een slechte houding, vaak veroorzaakt door een zittend beroep. We moeten nu eenmaal werken, daar kunnen we niets aan veranderen, maar we kunnen wel onze houding optimaliseren. Ontspan je nek en schouders door je laptop op kijkhoogte te plaatsen. Werk je met een externe monitor? Dan kun je nu je laptop even hoog naast je monitor plaatsen. Je merkt ongetwijfeld verschil vanaf dag één!

• Geschikt voor multifunctioneel gebruik - Gebruik de R2B laptop standaard met al jouw apparaten. Met z’n draagkracht van maximum 15 kilogram, is hij geschikt voor bijna elke laptop, tablet en notebook. Mocht je na het werken toe zijn aan ontspanning, kun je comfortabel gaan zitten en je favoriete serie op je laptop of tablet kijken.

Verhoog je comfort en concentratie met de R2B laptop tafel

Pijn is ontegensprekelijk een belemmerende factor voor jouw productiviteit. Lijkt jouw werk maar niet af te raken? Dan kan een comfortabele houding misschien helpen. Wie comfortabel werkt, is productiever en wie productiever is, werkt sneller. Aarzel niet langer en gun jezelf extra comfort tijdens het werk met deze universele laptop standaard!

1 Jaar garantie & Levenslange klantenservice

Wij besteden veel zorg aan de kwaliteit en duurzaamheid van onze laptopstandaarden. Om onze klanten optimaal te bedienen, hanteren wij een royale garantietermijn van 1 jaar. Wanneer binnen deze 12 maanden problemen optreden bij normaal gebruik, vervangen wij jouw product altijd gratis!


Wil je ook van deze voordelen genieten en ergonomisch werken? Plaats dan nu deze laptop standaard "Den Bosch" in jouw winkelmandje en geniet van de kwaliteit van R2B!

Specificaties

  • Merk: R2B
  • EAN: 8720165904709
  • Minimale schermafmeting (inch): 10.0
  • Maximum belastbaar gewicht (kg): 15
  • Maximale schermafmeting (inch): 17.0
  • Kleur: Zilverkleurig
  • Materiaal: Aluminium

Beoordelingen

Gesponsorde producten