Rapid Lijmpatronen voor Metaal 50g Ø12x94mm

4502251
12.50
Je kunt 2 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 2 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Warehousesupply
4,8 Sterren
Rapid Lijmpatronen voor Metaal 50g Ø12x94mm
12.50
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Rapid Lijmpatronen voor Metaal 50g Ø12x94mm - Sterke en Duurzame Bevestiging!

Ontdek de kracht van Rapid Lijmpatronen voor Metaal, jouw ideale partner voor duurzame bevestigingen in de wereld van metaalbewerking. Met een hoogwaardige harsbasis bieden deze lijmpatronen een sterke hechting en zijn ze ideaal voor diverse metalen, waaronder koper, tin, messing, aluminium en staal.

Belangrijkste Kenmerken:

? Duurzame Bevestiging: De hoogwaardige harsbasis zorgt voor een sterke en langdurige hechting op verschillende metaalsoorten.

? Veelzijdig Gebruik: Geschikt voor toepassingen met koper, tin, messing, aluminium en staal, waardoor het een essentieel hulpmiddel is in de metaalbewerkingsindustrie.

? Optimale Afmetingen: Met een diameter van Ø12 mm en een lengte van 94 mm bieden deze lijmpatronen de juiste hoeveelheid materiaal voor nauwkeurige en efficiënte toepassingen.

? Grijze Kleur: De grijze kleur van de lijmpatronen zorgt voor een discrete en nette afwerking, ideaal voor diverse metaalprojecten.

? Handige Verpakking: Verpakt in een handige blisterverpakking met 50 gram lijm, waardoor je altijd voldoende voorraad hebt voor je projecten.

Upgrade je metaalbewerking met de Rapid Lijmpatronen voor Metaal en ervaar de betrouwbare hechting die je nodig hebt. Bestel nu en breng je metaalprojecten naar een hoger niveau!

Productspecificaties

  • Merk: Rapid
  • EAN: 3221631073523
  • Inhoud in liters: 0.0
  • Afmeting (cm): 94x12x12 (LxBxH)
  • Gewicht exclusief verpakking (gr): 50.0

Beoordelingen

Gesponsorde producten