Ratchet & Clank: Rift Apart - PS5

4008153
101.80
Je kunt 20 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 20 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
4allshop
4,1 Sterren
Ratchet & Clank: Rift Apart - PS5
101.80
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Ratchet & Clank: Rift Apart kopen voor PS5!

In Ratchet & Clank: Rift Apart voor PS5 ga je op een groots avontuur in een andere realiteit!

Wanneer een kwaadaardige keizer alles in het werk stelt om al het leven uit te roeien, is de dimensie van Ratchet & Clank aan de beurt. Stap in hun schoenen en spring tussen actievolle werelden met verbluffende snelheden terwijl je met de meest waanzinnige wapens een dimensionale ineenstorting probeert af te stoppen! Van futuristische steden tot onbekende gebieden, elk level zit boordevol verbluffende details en opwindende uitdagingen.

Verken grenzeloze werelden terwijl je door scheuren in de realiteit springt en ontketen jouw creativiteit met een arsenaal aan unieke wapens en gadgets, elk ontworpen om chaos en vernietiging te veroorzaken op een spectaculaire manier. Pas je strategie aan naargelang de situatie en beleef een non-stop avontuur vol actie, humor en uitdagingen die je denkvermogen op de proef stellen!

Ratchet & Clank: Rift Apart is meer dan een spel - het is een reis naar het onbekende, een verkenning van de grenzen van technologie en verbeelding. Laat je meeslepen door het verhaal, omarm de unieke personages en geniet van de ultieme platformervaring die je op het puntje van je stoel houdt.

Ben je klaar om jezelf te verliezen in de spanning van meerdere dimensies en de adrenaline van futuristische avonturen? Duik in de wereld van Ratchet & Clank en ontdek waar de kracht van de PlayStation 5 toe in staat is. Jouw epische reis wacht op je!

Geschikt voor leeftijden vanaf 7 jaar.

Bekijk gameplay van Ratchet & Clank: Rift Apart!

Productspecificaties

  • Merk: Sony
  • Adviesleeftijd: vanaf 7 jaar
  • Studio/ uitgever multimediagame: Sony
  • EAN: 0711719825692
  • Genre games: Avontuur

Beoordelingen

Gesponsorde producten