Rebel Active Pull Up Bar - Pull Up Station - Dip Station - Krachtstation - Wandmontage - Inclusief Montageset - Zwart

4571495
99.95
Je kunt 19 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 19 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Nog 2 op voorraad
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Voordeelstore
4,6 Sterren
Rebel Active Pull Up Bar - Pull Up Station - Dip Station - Krachtstation - Wandmontage - Inclusief Montageset - Zwart
99.95
Voeg toe aan je verlanglijstje
Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

Wil jij je handkracht verbeteren en op zoek naar een multifunctionele oefenstang voor thuis? De Rebel Active pull up bar is perfect voor jou, ongeacht je trainingsdoelen. Met 8 antisliphandvatten en stevige staalconstructie biedt dit krachtstation stabiliteit en veiligheid tijdens je workouts. Met diverse montagemogelijkheden en eenvoudige installatie, is dit de ideale oplossing voor krachttraining, waar en wanneer je maar wilt.

Voordelen

  1. Wel eens gefrustreerd geweest omdat je niet naar de sportschool kon gaan voor een goede training? Met de Rebel Active Pull Up Bar hoef je je daar geen zorgen meer over te maken!
  2. De stevige constructie met 8 handvatten zorgt ervoor dat je altijd een stevige grip hebt, zelfs tijdens de zwaarste workouts. Het antislipoppervlak van de handgrepen en de duurzame staalstructuur zorgen voor stabiliteit en veiligheid.
  3. Dankzij de diverse montagemogelijkheden van de Rebel Active bar kun je op verschillende manieren trainen. Van pull-ups met verschillende grepen tot dips- en tricepsoefeningen, je kunt al je bovenlichaamsspieren op diverse manieren aanpakken.
  4. Gemakkelijk te installeren aan de muur en met alle benodigde montage-instructies inbegrepen in de set, kun je snel aan de slag met je nieuwe training regime. Ideaal voor ruimtes met beperkte ruimte en perfect voor regelmatige krachttrainingen, ongeacht het weer.
  5. Met de Rebel Active Pull Up Bar haal je een multifunctioneel krachstation in huis waarmee je grip en handkracht kunt verbeteren. Maak van je eigen huis een persoonlijke sportschool en bereik je trainingsdoelen zoals nooit tevoren!
  6. Bestel nu de Rebel Active Pull Up Bar en ontdek de voordelen van thuis trainen met een professioneel en multifunctioneel trainingsstation. Omdat je het waard bent!

Verbeter je grip en handkracht met de Rebel Active Pull Up Bar
Ongeacht je voortgangsniveau en trainingsdoelen, deze multifunctionele bar is perfect voor jou. Met verschillende grepen voor pull-ups, hold-ups en dips, versterk je je bovenlichaam zonder naar de sportschool te hoeven gaan.

Solide constructie voor maximale stabiliteit tijdens je training
De handvatten met antislipoppervlak en duurzame staalconstructie zorgen voor een stevige grip. Deze dip station is ideaal voor intensieve workouts dankzij 8 handvatten met 4 cm diameter.

Praktisch en eenvoudig te installeren Pull Up Station
Met diverse montagemogelijkheden is deze Rebel Active bar geschikt als optrekstang en oefenstang. Perfect voor ruimtes met beperkte plek, inclusief montageset en eenvoudige instructies voor installatie.

Specificaties

  • Solide constructie met 8 handvatten voor stevige grip tijdens intensieve trainingen
  • Train op verschillende manieren dankzij diverse montagemogelijkheden
  • Practische wandmontage voor ruimtebesparing en eenvoudige installatie
  • Antislipoppervlak op handgrepen voor stabiliteit en veiligheid
  • Montagewijze: aan de muur
  • Aantal handgrepen: 8
  • Afstand tot de muur: 72 cm
  • Diameter grijpdeel: 4 cm
  • Maximaal gebruikersgewicht: 200 kg

Veelgestelde vragen

1. Is de Rebel Active Pull Up Bar geschikt voor intensieve trainingen?
Ja, de Rebel Active Pull Up Bar is voorzien van een solide constructie met antislipgrepen en een duurzame staalstructuur, waardoor hij geschikt is voor intensieve trainingen. Daarnaast heeft de bar een maximaal gebruikersgewicht van 200 kg.

2. Welke oefeningen kan ik allemaal doen met de Rebel Active Pull Up Bar?
Met de Rebel Active Pull Up Bar kun je diverse krachtoefeningen uitvoeren, zoals pull-ups, hold-ups en dips. Dankzij de verschillende grepen en montagemogelijkheden kun je je bovenlichaam op verschillende manieren trainen.

3. Is de installatie van de Rebel Active Pull Up Bar ingewikkeld?
Nee, de installatie van de Rebel Active Pull Up Bar is zeer eenvoudig. Alle benodigde onderdelen en instructies zijn in de set inbegrepen, waardoor je de bar snel en gemakkelijk aan de muur kunt monteren.

4. Kan de Rebel Active Pull Up Bar ook als dip station worden gebruikt?
Ja, de Rebel Active Pull Up Bar kan ook worden gebruikt als dip station. Dankzij de diverse montagemogelijkheden kun je de bar zowel als optrekstang als oefenstang gebruiken, waardoor je dips- en tricepsoefeningen kunt uitvoeren.

5. Wat zijn de afmetingen en specificaties van de Rebel Active Pull Up Bar?
De Rebel Active Pull Up Bar heeft een afmeting van 72 x 93 x 48 cm en weegt 10,4 kg. De bar is voorzien van 8 antislipgrepen met een diameter van 4 cm en heeft een maximale gebruikersgewicht van 200 kg. De montagewijze is aan de muur en de afstand tot de muur is 72 cm.

Specificaties

  • Merk: Rebel
  • Garantietermijn: 3 maanden
  • Verpakkingsinhoud: 1 x Rebel Active Pull Up Bar - Pull Up Station - Dip Station - Krachtstation - Wandmontage - Inclusief Montageset - Zwart
  • EAN: 5901890101363
  • Kleur: Zwart
  • Materiaal: Staal

Beoordelingen

Gesponsorde producten