Rebel Active Verstelbare Halterstandaard - Stabiliteit Veiligheid Krachttraining - 105-160 cm - 1 Set van 2 Stuks

4532728
109.95
Je kunt 21 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 21 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Nog 2 op voorraad
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Voordeelstore
4,6 Sterren
Rebel Active Verstelbare Halterstandaard - Stabiliteit Veiligheid Krachttraining - 105-160 cm - 1 Set van 2 Stuks
109.95
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Wil je effectief en veilig krachttrainen in het comfort van je eigen huis? Dan zijn de verstelbare halterstatieven van Rebel Active perfect voor jou! Met een hoogte van 105 tot 160 cm bieden ze stabiliteit en veiligheid tijdens je workouts. De stevige stalen constructie kan een belasting tot 200 kg aan, waardoor je zonder zorgen kunt trainen. Breid je trainingsmogelijkheden uit en begin je reis naar een betere fysieke conditie en figuur vandaag nog!

Voordelen

  1. Transformeer je huis in een persoonlijke sportschool met de veelzijdige Rebel Active verstelbare halterstandaards.
  2. Geniet van maximale stabiliteit en veiligheid tijdens intense krachttraining dankzij de stevige constructie van deze halterstandaards.
  3. Pas eenvoudig de hoogte aan naar jouw wensen en voorkeuren, van 105 tot 160 cm, voor een comfortabele training.
  4. Deze halterstandaards kunnen een indrukwekkende belasting van 200 kg dragen, waardoor je gerust bent tijdens elke work-out.
  5. Met deze verstelbare halterstandaards is het gebruik van stangen van verschillende lengtes mogelijk, waardoor je diverse oefeningen kunt doen.
  6. Voorkom het risico van omvallende standaards tijdens je workouts en geniet van een veilige en effectieve trainingssessie.
  7. Upgrade je thuisgym met deze duurzame en professionele Rebel Active RBA-2402 halterstandaards.
  8. Begin vandaag nog je reis naar een betere fysieke conditie en figuur met de Rebel Active verstelbare halterstandaards.

Verbeter uw krachttraining met verstelbare halterstatieven
Met de verstelbare halterstatieven van Rebel Active kunt u veilig en stabiel trainen, zelfs tijdens intensieve krachttrainingssessies. Met een maximale belasting van 200 kg zijn deze statieven perfect geschikt voor het ondersteunen van zware halters. Bovendien bieden ze een stabiele basis en elimineren ze het risico dat de statieven omvallen.

Pas de hoogte aan uw wensen aan
Dankzij de verstelmogelijkheid van 105 tot 160 cm kunt u de hoogte van de halterstatieven eenvoudig aanpassen aan uw persoonlijke voorkeuren. Of u nu lang of kort bent, deze statieven zorgen ervoor dat u comfortabel kunt trainen. Met een stevige constructie van staal bieden ze bovendien optimale stabiliteit en veiligheid tijdens krachttraining.

Een onmisbaar onderdeel van uw thuisgym
De halterstatieven van Rebel Active zijn een onvervangbaar onderdeel van uw thuisgymnastiekapparatuur. Met deze statieven kunt u effectieve en veilige krachttraining uitvoeren, allemaal in het comfort van uw eigen huis. Begin vandaag nog aan uw pad naar een betere fysieke conditie en figuur!

Specificaties

  • Stevige, verstelbare Rebel Active halterstatieven van staal
  • Stabiliteit en veiligheid tijdens krachttraining
  • Pas de hoogte eenvoudig aan van 105 tot 160 cm
  • Maximale belasting van 200 kg
  • Stabiele basis voor verschillende lengtes halterstangen
  • Duurzame constructie van staal met glanzende afwerking
  • Afmetingen: 56 x 50 x 105 - 160 cm
  • Gewicht: 17,8 kg

Veelgestelde vragen 

1. Hoeveel gewicht kan dit halterstatief dragen?
Deze halterstatieven kunnen een maximale belasting van 200 kg ondersteunen, wat betekent dat ze veilige ondersteuning bieden, zelfs tijdens intensieve krachttraining.

2. Bieden de halterstatieven een stabiele basis tijdens het sporten?
Ja, deze halterstatieven bieden een stabiele basis tijdens het sporten, waardoor je veilig kunt trainen zonder dat de standaards tijdens de oefening omvallen.

3. Kan ik halterstangen van verschillende lengtes gebruiken met deze halterstatieven?
Ja, deze halterstatieven maken het veilige gebruik van stangen van verschillende lengtes mogelijk, waardoor je je trainingsmogelijkheden kunt uitbreiden en verschillende oefeningen kunt doen.

4. Kan ik de hoogte van de halterstatieven aanpassen?
Zeker! Deze Rebel Active halterstatieven zijn verstelbaar in hoogte, van 105 tot 160 cm. Je kunt de hoogte eenvoudig aanpassen aan jouw wensen en voorkeuren.

5. Zijn deze halterstatieven duurzaam?
Absoluut! Deze halterstatieven zijn stevig gebouwd van staal en bieden stabiliteit en veiligheid tijdens krachttraining. Je kunt erop vertrouwen dat ze jouw thuissteun zijn tijdens elke intensieve training.

Productspecificaties

  • Merk: Rebel
  • Verpakkingsinhoud: 1 x Rebel Active Verstelbare Halterstandaard - Stabiliteit Veiligheid Krachttraining - 105-160 cm - 1 Set van 2 Stuks
  • EAN: 5901890101370
  • Aantal stuks in verpakking: 1
  • Kleur: Zwart
  • Materiaal: Staal

Beoordelingen

Gesponsorde producten