Red Dead Redemption - PS4

4355732
49.71
Je kunt 9 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 9 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
GameResource
4,9 Sterren
Red Dead Redemption - PS4
49.71
Voeg toe aan je verlanglijstje
Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

Red Dead Redemption kopen voor PS4!

Betreed het meedogenloze Wilde Westen op je PS4 met Red Dead Redemption!

Stap terug in de tijd naar een tijdperk van revolverhelden, outlaws en epische avonturen met Red Dead Redemption. Deze meesterlijke open-wereldgame van Rockstar Games neemt je mee op een onvergetelijke reis door het ruige landschap van het Wilde Westen, waar je jezelf zult vinden te midden van de spannendste en meest meeslepende verhalen ooit verteld in de gamewereld.

Red Dead Redemption bundelt de epische singleplayer-ervaring van Red Dead Redemption en het angstaanjagende Undead Nightmare-verhaal, plus een schat aan bonuscontent van de Game of the Year Edition en meer. Het is een kans om opnieuw de geschiedenis van deze legendarische game te beleven, die eerder op de PS3 werd uitgebracht.

Wanneer de federale politie zijn gezin bedreigt, wordt de voormalige outlaw John Marston gedwongen om de bendeleden op te sporen die ooit zijn vrienden waren. Beleef Marstons meeslepende reis door het uitgestrekte Wilde Westen van Amerika en Mexico en help hem zijn gewelddadige verleden achter zich te laten. Dit is de bekroonde klassieker, Red Dead Redemption, die geschiedenis heeft geschreven en nu beschikbaar is op de PlayStation 4.

En dat is niet alles! Deze versie bevat ook Undead Nightmare, het legendarische horrorverhaal waarin de wereld van Red Dead Redemption wordt overspoeld door een angstaanjagende zombiehorde. Bereid je voor op een apocalyptische overlevingsstrijd terwijl je de wildernis probeert te temmen.

Betreed het Wilde Westen op een geheel nieuwe manier met Red Dead Redemption voor PS4 en beleef de meest gedenkwaardige momenten uit deze klassieker!

Geschikt voor leeftijden vanaf 18 jaar.

Bekijk hier de trailer van Red Dead Redemption voor PS4!

Specificaties

  • Merk: Rockstar Games
  • Adviesleeftijd: vanaf 18 jaar
  • Studio/ uitgever multimediagame: Rockstar Games
  • EAN: 5026555435734
  • Genre games: Avontuur
  • Platform: PlayStation 4

Reviews

Gesponsorde producten