Reer MyHappyBath Cap Shampoo Bescherming - Walvis

4214630
15.99
Je kunt 3 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 3 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Reer MyHappyBath Cap Shampoo Bescherming - Walvis
15.99
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Je ogen sluiten tijdens het wassen van je haar is voor veel kleine kinderen moeilijk. De bescherming zorgt ervoor dat je lieveling zijn ogen open kan houden en vrij kan ademen tijdens het wassen van z
Reer MyHappyBath Cap Shampoo Bescherming - Walvis Soms is het wassen van haar een worsteling voor ouders en kind: als de kleintjes water of shampoo in hun ogen krijgen tijdens het wassen van hun haar, brandt het en begint het geschreeuw. Als het eenmaal gebeurt, verzetten veel kinderen zich tegen het wassen van hun haar. Maar dat hoeft niet zo te zijn.
De shampoobescherming houdt schuim en water betrouwbaar tegen en beschermt de gevoelige kinderogen - voor ontspannen badplezier en ontspannen ouders. Maximale bescherming dankzij doordachte details Je ogen sluiten tijdens het wassen van je haar is voor veel kleine kinderen moeilijk. De bescherming zorgt ervoor dat je lieveling zijn ogen open kan houden en vrij kan ademen tijdens het wassen van zijn haar. Dit geeft je kind zekerheid en neemt de angst van je kind om zijn haar te wassen weg. Het extra grote schild en de lange zijvleugels beschermen de ogen, mond en oren tegen contact met shampoo en stromend water. Het waterafstotende EVA-schuim voorkomt inweken. groeit mee dankzij klittenband De traploos verstelbare klittenbandsluiting zorgt ervoor dat de shampoobescherming altijd perfect kan worden aangepast aan de huidige hoofdomtrek. De maten zijn vrij instelbaar tussen 40-55 cm, wat overeenkomt met de hoofdomtrek van een kind van ca. 6 maanden tot 6 jaar.

Hoog draagcomfort dankzij zacht, licht materiaal
Het beschermende schild van zacht, flexibel schuim past zich individueel aan de vorm van het hoofd aan en sluit elke opening betrouwbaar af, zodat er geen water in het gezicht kan stromen. De huidvriendelijke substantie is aangenaam voor de gevoelige hoofdhuid; het lichte materiaal rust bijna gewichtloos op het hoofd zonder het te verzwaren.

Multifunctioneel
handig voor diverse andere toepassingen
Het praktische hoofddeksel helpt niet alleen bij het wassen van het haar, maar is ook een dankbare hulp bij andere alledaagse dingen. Het kan bijvoorbeeld worden gebruikt als zonnescherm om de gevoelige gezichtshuid te beschermen tegen zonnestralen.

Productdetails:
  • praktische vorm beschermt ogen en oren bij het wassen van haar
  • gemaakt van zacht, flexibel schuim
  • Dankzij de klittenbandsluiting kan hij individueel en traploos worden aangepast
  • geschikt voor ca. 40-55 cm hoofdomtrek
  • met schattig walvisontwerp
  • Kan ook worden gebruikt als zonnescherm of voor het knippen van haar
  • Materialen: EVA

Productspecificaties

  • Merk: Reer
  • EAN: 4013283760437
  • Materiaal: Metaal

Beoordelingen

Gesponsorde producten