Reer professionele schroef stopcontactbeveiligers Wit (20 stuks)

Omschrijving

20 stuks professionele witte stopcontactbeveiligers.
Stopcontact beveiliging professioneel met schroeven Stopcontacten zijn vooral aantrekkelijk voor kleine kinderen. Als de kleintjes met hun vingers of puntige voorwerpen in het stopcontact komen, kan een elektrisch ongeval leiden tot ernstige brandwonden en ernstig letsel. Een goede stopcontactbescherming is dan ook een van de belangrijkste maatregelen om een huis veilig te maken voor kinderen.
Onze stopcontactbeveiliging biedt betrouwbare bescherming tegen gevaarlijke elektrische ongevallen en maakt uw huis net dat beetje veiliger. Productomschrijving:
  • beschermt tegen gevaarlijke elektrische ongelukken en de gevolgen daarvan
  • Kindveilig: ontgrendelen alleen mogelijk met steekpinnen
  • sluit automatisch wanneer de stekker wordt verwijderd
  • Stevige grip: wordt bevestigd met de schroef van de fitting
  • Laat geen sporen achter en is eenvoudig te verwijderen - ideaal voor scholen en kinderdagverblijven
  • Geschikt voor alle gangbare stopcontacten van diverse fabrikanten
  • Inhoud: 20 stuks
Let op: De lengte van de schroeven varieert afhankelijk van het socketmodel, omdat dit niet uniform door een norm wordt geregeld. U kunt echter geschikte langere schroeven kopen bij elektronica- en bouwwinkels. Om uzelf en uw dierbare te beschermen, zorgt u ervoor dat de stopcontactbeschermer professioneel wordt geïnstalleerd. Professionele kwaliteit en veiligheid Getest volgens strikte testnormen.
Al bijna 100 jaar ontwikkelen we veiligheidsproducten om kinderen maximale bescherming te bieden. Voor de productie van stopcontactzekeringen hebben we in 45 jaar ontwikkeling talloze ervaringen kunnen verzamelen om uw kleintjes de beste bescherming tegen elektrische ongevallen te kunnen bieden. Dit wordt ons ook bevestigd door externe beveiligingsexperts. Onze contactdoosbeschermer heeft met succes houdtesten, duurzaamheidstests, verwarmingstests en stresstests in laboratoria en in het veld doorstaan. Door het gebruik van extra sterk plakband behoudt de kokerhouder ook bij zware belasting zijn kleefkracht en blijft hij betrouwbaar in de koker zitten. De sterkte van het materiaal is gekozen om de bescherming onbreekbare stabiliteit te geven, maar beperkt de functionaliteit van de socket niet. Het draaimechanisme blijft zelfs na meer dan 4000 openingen constant - langer dan een hele kindertijd.

Specificaties

  • Merk: Reer
  • EAN: 4013283322208
  • Materiaal: Metaal

Beoordelingen

Gesponsorde producten