Retro keukenweegschaal mechanische 5 kg van metaal in het wit

3968651
31.99
Je kunt 6 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 6 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
vidaXL
3,4 Sterren
Retro keukenweegschaal mechanische 5 kg van metaal in het wit
31.99
Bekijk en vergelijk verkopers vanaf 31.89
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Haal de nostalgie in huis met de retro keukenweegschaal

Als je op zoek bent naar een retro keukenweegschaal die niet alleen functioneel is, maar ook een stijlvolle toevoeging aan je keukeninterieur, dan is deze mechanische 5 kg keukenweegschaal van metaal in het wit wellicht iets voor jou. Deze weegschaal is perfect voor mensen die houden van vintage en klassieke stijlen.

De retro keukenweegschaal heeft een prachtige vormgeving en is een onmisbare accessoire in de keuken. Hij is niet alleen mooi om naar te kijken, maar ook functioneel. De grote en duidelijke wijzerplaat is gemakkelijk af te lezen en de weegschaal heeft een maximaal weegvermogen van 5 kg. Dit betekent dat je alles kunt wegen, van ingrediënten voor een klein recept tot een hele kalkoen voor het kerstdiner.

De weegschaal is crème van kleur en heeft een mechanisch ontwerp, wat betekent dat er geen batterijen nodig zijn. Dit is niet alleen goed voor het milieu, maar ook handig omdat je geen batterijen hoeft te vervangen. De weegschaal heeft een grote RVS schaal die verwijderbaar is, waardoor hij gemakkelijk schoon te maken is.

Een ander voordeel van deze retro keukenweegschaal is dat hij is uitgerust met een automatische nulstelling. Dit betekent dat de weegschaal automatisch op nul wordt gezet wanneer je er niets op hebt liggen. Dit bespaart tijd en zorgt ervoor dat je altijd nauwkeurige metingen krijgt.

De weegschaal is ook heel gemakkelijk af te lezen. De grote wijzerplaat is duidelijk leesbaar, waardoor je snel en gemakkelijk de metingen kunt aflezen. Dit maakt het perfect voor mensen die snel en efficiënt willen werken in de keuken.

Al met al is deze retro keukenweegschaal een geweldige keuze voor iedereen die op zoek is naar een stijlvolle en functionele weegschaal voor in de keuken. Het mechanische ontwerp, het verwijderbare RVS schaal en de automatische nulstelling maken deze weegschaal een handige en betrouwbare accessoire voor het wegen van ingrediënten.

 

6 voordelen van de retro keukenweegschaal

Deze retro keukenweegschaal heeft verschillende voordelen die hem een waardevolle toevoeging maken voor elke keuken. Hieronder zijn enkele van de belangrijkste voordelen van deze weegschaal:

  1. Stijlvol design: De retro keukenweegschaal is een mooie en stijlvolle accessoire die een vleugje vintage stijl aan elke keuken toevoegt. Het crèmekleurige metalen ontwerp past goed bij verschillende keukeninterieurs en het grote formaat wijzerplaat maakt het gemakkelijk om af te lezen.

  2. Mechanisch ontwerp: Deze weegschaal heeft geen batterijen nodig, omdat het een mechanisch ontwerp heeft. Dit betekent dat je de weegschaal altijd kunt gebruiken en geen zorgen hoeft te maken over het vervangen van batterijen.

  3. Groot weegvermogen: Met een maximaal weegvermogen van 5 kg is deze weegschaal geschikt voor verschillende toepassingen. Of je nu een kleine hoeveelheid ingrediënten wilt wegen of een hele kalkoen voor het kerstdiner, deze weegschaal kan het aan.

  4. Verwijderbare RVS schaal: De weegschaal heeft een grote, verwijderbare RVS schaal. Hierdoor kun je deze gemakkelijk schoonmaken en hygiënisch houden. Dit is vooral handig als je met verschillende soorten ingrediënten werkt, zoals rauw vlees.

  5. Automatische nulstelling: De weegschaal heeft een automatische nulstelling, waardoor je snel en efficiënt kunt werken. Hierdoor hoef je niet telkens opnieuw de weegschaal op nul te zetten, maar doet deze weegschaal dat automatisch voor je.

  6. Gemakkelijk af te lezen: De grote en duidelijke wijzerplaat van de weegschaal is gemakkelijk af te lezen, waardoor je snel de gewenste metingen kunt aflezen. Dit is vooral handig als je snel en nauwkeurig wilt werken in de keuken.

Al met al is deze retro keukenweegschaal een handige en stijlvolle accessoire voor elke keuken. Het mechanische ontwerp, verwijderbare RVS schaal, automatische nulstelling en grote weegvermogen maken deze weegschaal tot een waardevolle toevoeging voor elke keuken. Of je nu een professionele chef-kok bent of een hobby kok, deze weegschaal zal je helpen om je recepten nauwkeurig af te meten en de beste resultaten te bereiken.

 

Kenmerken

  • Kleur: Crème
  • Mechanische weegschaal, geen batterijen nodig
  • Grote RVS schaal, verwijderbaar,
  • Automatische nulstelling
  • Makkelijk af te lezen

Productspecificaties

  • Merk: Merkloos
  • EAN: 8720573199216
  • Met afneembare kom: Ja
  • Maximaal aanbevolen gewicht (kg): 5.0

Beoordelingen

Gesponsorde producten