Robasit TravelCast - Chromecast built-in - 4K ondersteuning - Media Streamer - 4G- Maak van elke TV een smart TV

4406386
72.95
Je kunt 14 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 14 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Waukeen
3,6 Sterren
Robasit TravelCast - Chromecast built-in - 4K ondersteuning - Media Streamer - 4G- Maak van elke TV een smart TV
72.95
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Stream je favoriete content met de Robasit TravelCast of stream vanaf je apparaat met de chromecast built-in functionaliteit in maximaal 4K HDR.* Ontvang persoonlijke aanbevelingen van je abonnementen. Beslis zelf wat je wilt bekijken. Het voordeel van de TravelCast is dat je deze kunt gebruiken via de Hotspot (4G / 5G) van je telefoon, dit is dus ideaal om mee te nemen op reis!

Geniet van alle apps
Met de Robasit TravelCast is het mogelijk om elke streamingdienst te downloaden op het apparaat via de Google PlayStore. Geniet van ruim 500.000 films en tv-afleveringen met je favoriete apps of cast rechtstreeks vanaf je telefoon naar de TV. Installeer apps zoals:***

Netflix
HBOMax
Disney+
Videoland
NPO
ZiggoGO
KPN iTV
YouTube
Spotify
Fox Sports
Pathe Thuis
PLEX
LocalCast
Google Foto's
en nog veel meer!
Hoge kwaliteit
De Robasit TravelCast ondersteunt tot kristalhelder 4K resolutie met helderdere kleuren met HDR.**

Chromecast built-in en voor tv
Stream simpel vanaf je telefoon met de chromecast built-in voor tv functionaliteit.

Met voicecontrol
Vraag om te zoeken naar specifieke shows, genre, actrice en meer. Praat met Google Assistent en zeg: "Stream Stranger things van Netflix". Gebruik de afstandbediening om het geluid te beheren of de video te pauzeren.

Overal ter wereld te gebruiken
De Robasit TravelCast heeft een eenmalige installatie nodig om vervolgens overal ter wereld gebruikt te kunnen worden. Simpel plug & play in je TV. Verbind met WiFi of mobiele hotspot.

Waarom kiezen voor de TravelCast?
De TravelCast heeft veel voordelen ten opzichte van de andere cast apparaten. Zo is de TravelCast compacter en kleiner, zodat het zowel thuis, in je vakantiehuis of op reis gebruikt kan worden.

De TravelCast beschikt ook over een intern geheugen waardoor het alle gegevens opslaat zodat het altijd plug & play te gebruiken is. Dat wilt zeggen dat jij direct bent ingelogd in al je streaming apps wanneer je de TravelCast in een andere TV of beeldscherm stopt, bijvoorbeeld op vakantie.

Daarnaast kan de TravelCast verbonden worden met een mobiele hotspot, wat bij andere cast apparaten niet kan. Zo is het dus erg lastig om andere cast apparaten te gebruiken in een hotelkamer terwijl het met de TravelCast juist eenvoudig te verbinden is!

De TravelCast is dus het betere alternatief voor andere cast apparaten!

*De Robasit TravelCast vereist een TV of beeldscherm met een HDMI-poort, wifi-netwerk (of mobiele hotspot), Google-account en een stopcontact of een USB-poort in de buurt. Om inhoud in 4K te bekijken, zijn een voor 4K geschikte TV of beeldscherm en een betrouwbare breedbandinternetverbinding vereist.

**Om inhoud in 4K te bekijken, zijn een voor 4K geschikte TV of beeldscherm en een betrouwbare breedbandinternetverbinding vereist.

***Apps met betaalde functionaliteiten zijn niet inbegrepen bij de Robasit TravelCast. Voor het gebruik van apps kan een betaald abonnement vereist zijn. Dit is afhankelijk per app.

Productspecificaties

  • Merk: Robasit
  • Adviesleeftijd: alle leeftijden
  • EAN: 8720844006571
  • Beeldschermresolutie: 4K (UHD)
  • Afstandsbediening: Ja
  • Wifi: Ja
  • Streaming opties: HBO GO

Beoordelingen

Gesponsorde producten