Rollator Cristallo

3941906
N/A
Niet op voorraad
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Robuust, functioneel en comfortabel zijn de 3 woorden waar de rollator Cristallo zich aan laat kenmerken. Hierdoor heeft u meer zekerheid en stabiliteit tijdens het lopen met de Cristallo. De rollator is verder voorzien van meerdere reflectoren rondom voor betere zichtbaarheid en voorzien van 190/50 mm banden die lekvrij zijn. U hoeft dus geen banden meer te plakken dankzij deze wielen.

Remmen

Aan de onderzijde van de handvatten vindt u de remhendels van de rollator. Deze remhendels hebben een dubbele functie. Zo kunt u de rollator Cristallo tijdens het lopen eenvoudig remmen door de remhendels in te knijpen, dit is bijvoorbeeld handig als u een heuveltje afloopt. Als u wilt gaan zitten op de Cristallo, is het altijd belangrijk dat u de rollator op de parkeerrem zet, dit doet u door de remhendels naar beneden te duwen. Op deze manier kunt u veilig zitten op de rollator Cristallo

Opvouwmechanisme

De rollator Cristallo is voorzien van een vouwmechanisme, waardoor de rollator in te klappen is. Zo kunt u de rollator makkelijk meenemen, wanneer u bijvoorbeeld een dagje weg gaat. Het vouwmechanisme is voorzien van een ‘rode’ hendel, dit voorkomt dat de rollator Cristallo tijdens het lopen spontaan kan inklappen. Dit zorgt ervoor dat de rollator altijd stabiel en vertrouwd blijft tijdens het lopen.

Compleet geleverd

Wanneer u de rollator Cristallo koopt, wordt deze compleet bij u geleverd met alle denkbare accessoires, die nodig zijn voor ondersteuning op elk front. U ontvangt bij levering een mand voor bijvoorbeeld boodschappen, een stokhouder en een dienblad. De rollator Cristallo wordt zo goed als gemonteerd bij u afgeleverd, het enige wat er nog gedaan dient te worden voor u kunt overgaan tot gebruik is de duwhandvatten van de rollator Cristallo op de juiste hoogte in te stellen.

Productspecificaties

  • Merk: Drive Devilbiss
  • EAN: 4065995006853
  • Inklapbaar: Ja
  • Materiaal: Staal

Beoordelingen

Gesponsorde producten