Rollator Explorer

4101378
489.00
Je kunt 97 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 97 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Nog 3 op voorraad
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Zonfo
4,5 Sterren
Rollator Explorer
489.00
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

De Rehasense Explorer is een lichtgewicht rollator die door zijn speciaal ontworpen driehoek frame een maximale gebruikersgewicht van 200 kg aan kan. De zitbreedte is 53 cm. Door zijn grote wielen met extra zachte ''soft wheels'' is deze rollator uiterst geschikt voor het rijden op oneffen terrein.

Deze opvouwbare rollator weegt slechts 9 kg en is uiterst stabiel. De Rehasense Explorer rollator wordt standaard geleverd met een stokhouder en een handige opbergtas die zeer eenvoudig op de rollator te plaatsen is. Ook is de rollator voorzien van ergonomisch gevormde handgrepen voor extra comfort.

U kunt de Rehasense Explorer eenvoudig opvouwen door de zitting omhoog te trekken, u kunt hem dan met zijn vergrendelsysteem vergrendelen zodat hij ingeklapt blijft. Het vergrendelsysteem is tevens een ergonomisch gevormd handvat waarmee de rollator opgepakt kan worden.

Rehasense rollators staan erom bekend dat de remmen met heel weinig druk bediend kunnen worden. Mensen met weinig kracht in hun handen kunnen deze rollator makkelijk bedienen.

Productspecificaties

  • Merk: Rehasense
  • EAN: 5901912634688
  • Aantal wielen: 4
  • Materiaal: Aluminium

Beoordelingen

Gesponsorde producten