Rollator lichtgewicht Able2 - Blauw

2070967
N/A
Niet op voorraad
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

De rollator lichtgewicht van Able2 is een aluminium rollator die voor een rollator erg licht van gewicht is. De rollator heeft een gewicht van slechts 6,4 kilogram.

Verstelbare zithoogte
De rollator heeft een verstelbare zithoogte. Waar bij de meeste rollators enkel de hoogte van de handvatten is te verstellen is het bij de Able2 lichtgewicht rollator ook mogelijk om de zithoogte van de rollator te verstellen. De zithoogte is instelbaar op een hoogte van 45,5 cm, 53 cm of 58 cm. Hierdoor kunt u de zithoogte van de rollator afstellen op de ideale zithoogte van de gebruiker.

Gemakkelijk opklapbaar
De rollator klapt u gemakkelijk in door de zitting los te klikken van het frame en de buis die onder de zitting loopt naar boven te trekken. De voorste wielen klappen hierdoor naar de achterste wielen waardoor de rollator inklapt.

De lichtgewicht rollator van Able2 is voorzien van een afneembare rugsteun en tas. De rugleuning is gemaakt van lichtgewicht aluminium en is voorzien van een comfortabele laag schuimrubber. Deze biedt voldoende ondersteuning en houdt de gebruiker goed op zijn plek.

De handvatten van de lichtgewicht rollator van Able2 zijn in hoogte verstelbaar. De laagste stand van de handvatten is 84 centimeter en deze kan verhoogd worden tot 95 centimeter,


Productspecificaties van de Rollator lichtgewicht Able2:

Zithoogte verstelbaar: 45,5 cm, 53 cm en 58 cmHandgreep hoogte verstelbaar: 84 - 95 cmBreedte tussen handgrepen: 45 cmTotale breedte: 60 cmDiameter van het wiel: 20,4 cmGewicht: 6,4 kgMax. gebruikersgewicht: 114 kgKleur: metallic blauwMateriaal: aluminium

Bestel de Rollator lichtgewicht Able2 gemakkelijk en snel.

Productspecificaties

  • Merk: Able2
  • EAN: 5050996037301

Beoordelingen

Gesponsorde producten