Rollator met vering Spring

3913796
359.00
Je kunt 71 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 71 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Nog 1 op voorraad
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Zonfo
4,5 Sterren
Rollator met vering Spring
359.00
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

De rollator Spring van Besco Medical is de perfecte keuze voor iedereen die comfort en gemak wil tijdens het lopen. Hij is voorzien van een innovatief veersysteem dat ervoor zorgt dat elke stap soepel verloopt. Met de Rollator Spring geniet u van het buitenleven als nooit tevoren. Bovendien is hij dankzij zijn lichtgewicht ontwerp gemakkelijk te vervoeren en op te bergen. Of u nu op zoek bent naar een comfortabele en betrouwbare rollator, of gewoon uw wandelingen naar een hoger niveau wilt tillen, de Rollator Spring is de perfecte keuze.

Compleet uitgerust

Naast het comfort tijdens het lopen, wilt u ook comfortabel kunnen zitten. Dankzij de standaard meegeleverde brede rugsteun wordt uw rug maximaal ondersteund tijdens het zitten, waardoor u echt tot rust komt. 

Verder wordt de rollator Spring standaard geleverd met een stokhouder, tas en handig opvouwvergrendeling. Laatstgenoemde zorgt ervoor dat tijdens het tillen van de rollator, bijvoorbeeld in de auto, de Spring niet kan openklappen.

Optioneel: Ombouwen tot rolstoel

In tegenstelling tot de meeste rollators, kan de rollator Spring met een optioneel Vario-pakket worden omgebouwd tot rolstoel. Dit is handig wanneer de wandeling net iets langer is, dan gedacht was. Met een aantal simpele handelingen kan de weg weer vervolgt worden, terwijl de inzittende geduwd wordt.

Productspecificaties

  • Merk: Besco Medical
  • EAN: 4260685530315
  • Inklapbaar: Ja
  • Materiaal: Aluminium

Beoordelingen

Gesponsorde producten